Öğrenci Kariyeri Banner

Marmaris'te Üniversite Öğrencileri Yarıştı

Marmaris'te Üniversite Öğrencileri Yarıştı
Marmaris'te düzenlenen "MIYC Campus Cup 2014" yelkenli yat yarışlarına, 25 yat ile yaklaşık 200 üniversite öğrencisi katıldı.

Üniversiteliler yelken açtı - Yelken


Marmaris'te gerçekleştirilen ve üniversite öğrencilerinin katıldığı "MIYC Campus Cup 2014" yelkenli yat yarışları başladı.

Marmaris Uluslararası Yat Kulübü tarafından düzenlenen yarışlara, Türkiye'nin değişik bölgelerindeki 20 üniversiteden gelen yaklaşık 200 öğrenci, 25 yelkenli yat ile katıldı. İki gün sürecek yarışların ilk gününde koy dışı mücadeleleri gerçekleştirildi. Sabah saatlerinde bağlı bulundukları Netsel Marina'dan ayrılan yatlar, Marmaris Körfezi'ne açıldı.

Körfezde bir süre antrenman turları atan yatlar, rüzgarın oldukça yüksek olması nedeniyle fazla beklemeden açığa doğru yelken açtı ve hakem heyetinin anonsuyla koy dışı yarışına başladı. Yatları kıyıda bulunan vatandaşlar ve turistler ilgiyle izledi. Rüzgarın şiddeti nedeniyle sık sık yan yatarak yol alan yatlar, güzel görüntüler oluşturdu.

 

Kaynak:  http://tr.eurosport.com/

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.