Öğrenci Kariyeri Banner

Marka Elçisi Olmak İster Misin?

Marka Elçisi Olmak İster Misin?

Üniversite öğrencilerinin eğitim hayatında deneyim kazandığı en önemli iş pozisyonlarından biri de ünlü markaların kampüs marka elçiliğidir. Bu markaların üniversite marka elçiliği süreçlerini yönetirken maddi kazançların yanı sıra profesyonel bir deneyimi de yaşıyor olabilirsiniz. Süreçlere kattığınız iyileştirmeler, yöneticilerinize sunduğunuz projeler ve onlarla olan iletişimleriniz sayesinde ise mezun olmadan önce kariyerinizde birçok kapıyı açabilirsiniz.

Marka Elçiliği Nedir?

Markalar üniversitelerdeki tanıtım, raporlama, kampüs iletişimi vb. süreçlerini üniversite öğrencilerine emanet etmek istemektedirler. Marka elçileri, markanın ürünlerini ve hizmetlerini tanıtıp tavsiye ederek markayı temsil ederken aynı zamanda marka ile hedef kitle arasındaki iletişimi sağlayan kişilerdir. Elçiler, marka ile ilgili pozitif deneyimlerin aktarılmasını sağlayarak markanın itibarını, bilinirliğini ve güvenilirliğini arttırır.

Eğer sende;

  • Üniversite öğrencisiysen,
  • Öğrenci kulüplerinde aktif rol aldıysan / alıyorsan,
  • Güçlü iletişim becerilerine sahip olduğunu düşünüyorsan,
  • Sosyal çevreme güvenirim, kampüs benden sorulur diyorsan,
  • Sorumluluk bilincine sahipsen,
  • Yetenekli ve istekliyim, ikna kabiliyetime güvenirim diyorsan, 
  • Marka imajına uygun, yenilikçi fikirler üretebilirim diyorsan marka elçiliği tam sana göre bir iş!

ÖğrenciKariyeri olarak üniversite iletişim süreçlerini yönettiğimiz birçok yerli ve global marka (Turkcell, Atlas Yurtdışı Eğitim vb) marka elçisi arayışında. Sen de bu projelerde yer almak, kariyerinde fark yaratmak istiyorsan başvurunu bekliyoruz!

Başvuru için hemen aşağıdaki butona tıklayabilirsiniz.

 

Başvur
 


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.