Öğrenci Kariyeri Banner

Kimler Yönetici Olmak İstiyor? Young Executive Academy Başlıyor!

Kimler Yönetici Olmak İstiyor? Young Executive Academy Başlıyor!
"Geleceğin lideri benim!" diyen tüm herkese hitap eden bir akademi programı olan YEA, yetenekli genç yönetici adayların stratejik bakış açılarını ve liderlik becerilerini geliştirmeyi hedefliyor. Eğer değişime ayak uyduran değil de değişimin kendisiyim diyorsan, 5 farklı başlık altında yılın farklı zamanlarında olacak bu Genç Yöneticiler Akademisi'ni sakın kaçırma!

14_Leadership-01

YEA'nın ilk basamağı 21 Eylül'de İnsan Kaynakları üzerine olacak ve akademi iki gün sürecek. Eğer bu alanda kendini geliştirmek ve bir kariyer yapmayı düşünüyorsan bu alan hakkında öğrenmen gereken her şey bu akademide!

Young Executive Academy, şirketlerin departmanlarının görev ve sorumluluklarını, her disiplinden ve kültürden öğrenciye aktaracak. Tercihlerini bilinçli yapan bir neslin, fikir ve tutkularıyla dünyayı değiştireceğine inanıyoruz.

Neden katılmalısın?

-İyi bir kariyer başlangıcı
-Üst düzey yetkililerden şirket reklamları yerine işlerin nasıl yapıldığını öğrenmek
-Şirket depatmanlarının görevleri, sorumlulukları ve iş disiplinleri hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsan bu akademi tam sana göre!
YEA ile Türkiye’nin en ilham veren şirket yöneticileri eşliğinde;

İnsan Kaynakları (21-22 Eylül)
Endüstri 4.0 (17 Kasım)
Finans IQ (6-7 Aralık)
Pazarlama (22-23 Mart)
Big Data (4-5 Mayıs)

konu başlıkları altında eğitimler gerçekleşecektir.

 

YEA'nın ilk eğitimi İnsan Kaynakları 21-22 Eylül'de İstanbul Ticaret Üniversitesi Sütlüce Kampüsü'ndeydi! Endüstri 4.0 hakkında Detaylı bilgi ve başvuru için buraya tıkla!

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.