Öğrenci Kariyeri Banner

Katlanabilir iPhone İçin LG İle Anlaşıldı!

Katlanabilir iPhone İçin LG İle Anlaşıldı!

Köklü haber kaynağı Business Korea, Apple'ın LG ile iş birliği yaptığını ve katlanabilir ekranlı bir iPhone üzerinde çalıştığını duyurdu. Kaynağa göre Apple, bu akıllı telefonu 2023'te piyasaya sürecek. 

Apple'dan henüz konuyla ilgili resmi bir açıklama gelmedi. Daha önce bu iddia deneyimli bir Apple analisti olan Ming-Chi Kuo tarafından dile getirilmişti. İddianın en dikkat çeken yanı ise her iki tarafın da benzer cümleler kurmuş oluşu. Buradan Apple'ın çok büyük bir ihtimalle katlanabilir ekranlı iPhone üzerinde çalıştığını anlayabiliriz. Fakat bu çalışmanın bir ürün haline gelip gelmeyeceği hakkında şuan kesin bir bilgi bulunmuyor.

İddialara göre LG'nin Apple için ürettiği ekran, tamamen açıldığında 7,5 inç büyüklüğe sahip olacak. Ayrıca katlanabilir ekranlı telefon maliyetlerinin klasik bir akıllı telefondan çok daha yüksek olduğu herkes tarafından biliniyor. Haliyle Apple, karlılık oranı istediği noktada olmazsa, projeyi tamamen iptal edebilir. Şirket, söz konusu telefonu sınırlı sayıda da piyasaya sunabilir.

Kaynak için tıklayınız


Simay Kurtçu

Site İçerik Koordinatörü

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.