Öğrenci Kariyeri Banner

Kariyer Sohbetleri | Başak BELELİ - NN Hayat Emeklilik

Kariyer Sohbetleri | Başak BELELİ - NN Hayat Emeklilik
nn_hayat_manset

Kariyer Sohbetleri serisi ÖğrenciKariyeri Genel Koordinatörü Olcay AKSOY ve Manivela Kurucusu Emre URFALI moderatörlüğünde NN Hayat Emeklilik İnsan Kaynakları'ndan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Başak BELELİ ve farklı departman yöneticilerinin katılımıyla devam ediyor.

Etkinlik Tarihi: 9 Mart Çarşamba Günü Saat 14:00
Etkinlik Yeri: NN Hayat Emeklilik A.Ş. Genel Müdürlük / Olive Plaza Maslak Mahallesi  Ahi Evran Caddesi No:11

 

ogrenci_kariyeri_nn_3Başak BELELİ Kimdir?


Türkiye'nin önde gelen bireysel emeklilik ve hayat sigortası şirketlerinden ING Emeklilik'te İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı ve Türkiye Yönetim Ekibi Üyesi görevine atanan Başak Beleli, Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü'nden 1996 yılında mezun olduktan sonra, kariyerine aynı yıl Procter & Gamble'da Finansal Analist olarak başladı. Aynı şirkette 2005 yılına kadar sırasıyla Finans Müdürü ve Finans Grup Müdürlüğü görevlerinde bulundu.


Başak Beleli, 2008 yılında Cadbury Türkiye'de İnsan Kaynakları Müdürü olarak göreve başladı ve bu görevi 2010 yılına kadar sürdürdü. Son olarak Kraft Foods Türkiye'de İnsan Kaynakları İş Lideri ve Yetenek & Organizasyonel Etkinlik Müdürü olarak görev alan Başak Beleli, 24 Şubat itibarıyla ING​ Emeklilik İnsan Kaynakları'​ndan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.​


[ad name="Google Adsense"]

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.