Öğrenci Kariyeri Banner

Kariyer Panayırı '14

Kariyer Panayırı '14



Yıldız İşletme Kulübü 3 gün sürecek kariyer organizasyonu sunuyor.
Etkinliğin sayfasında yer alan bilgiler şu şekilde;

25-26-27 Mart tarihlerinde Yıldız Teknik Üniversitesi'nin en büyük kariyer organizasyonu olan "Kariyer Panayırı"na davetlisiniz!

Alışılagelmişin dışında bir kariyer organizasyonu olan Kariyer Panayırı hem fazlasıyla eğlenebileceğiniz hem de staj imkanı sağlayacağınız bir etkinlik!

Kariyer Panayırı'nda şirket sunumlarından çok şirketlerin üst düzey yöneticileriyle birebir görüşerek staj ve iş başvuruları yapabilirsiniz. Öte yandan güzel havanın tadını çıkararak panayırın eşsiz eğlence olanaklarından yararlanabilirsiniz. Ayrıca sürpriz hediyeler de sizleri bekliyor olacak!

Geçmiş yıllarda 2 gün süren Kariyer Panayırı binlerce öğrencinin yoğun ilgisinden dolayı bu yıl 3 gün boyunca devam edecektir.

Yalnızca Yıldız Teknik Üniversitesi değil yurdun dört bir yanından gelen öğrencilerle dolup taşan bu etkinlikte sen de yer almak istiyorsan 25-26-27 Mart tarihlerinde Davutpaşa Kampüsü Fen Edebiyat Fakültesi Önü'nde kurulacak panayır çadırımıza bekliyoruz!

Etkinlik hakkında ayrıntılı bilgi çok yakında!

İletişim için:

0552 945 00 00
www.yildizik.com
info@yildizik.com

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.