Öğrenci Kariyeri Banner

Karantinada Can Sıkıntınızı Alıp Uzaklara Götürecek 7 Site

Karantinada Can Sıkıntınızı Alıp Uzaklara Götürecek 7 Site

Vakaların artmasıyla yeniden gündeme gelen karantina hafta sonlarımızı elimizden almışken kendimize yeni uğraşlar aramaya başladık. Kimimiz filmlere, dizilere gömülürken kimimiz derslerine çalışıyor. Sizler için can sıkıntınızı bir nebze de olsa hafifleteceğine inandığımız 7 uygulamayı derledik.

Hazırsanız listemize başlayalım:

Gizli kapı

gizli kapı

Bu sitede yer alan kapıya her dokunduğunuzda Google Haritalar'da tamamen rastgele bir yere gidiyorsunuz. Bu yer bir müzenin içi olabileceği gibi futbol sahasının kenarı da olabilir.

Radiooooo

radiooo

Bu sitenin sizi kesinlikle çok memnun edeceğini söyleyebiliriz. Dünya'da istediğiniz bir ülkeye tıklayıp orada döneme göre sevilen müziği dinlemeye başlayabiliyorsunuz. Mesela Türkiye'yi seçip 1960 yılında popüler olan bir müziği dinleyebilirsiniz. Dünyanın çeşitli bölgelerine tıklayın ve o bölgede hangi müziğin sevildiğini görün. 

Kitchen Stories

kitchen stories

Evde otururken yapmayı en çok sevdiğimiz şeylerden biri de mutfağa girmek olabilir. Bu uygulama aklınıza gelmeyen yeni tariflerin kapılarını sizler için aralayacak.

Hubble Site

hubble site

Hazır aralık ayına gelmişken ve sevdiklerimize ne alalım diye düşünürken bu farklı site karşımıza çıkıyor. İsterseniz sevdiklerinize ücretsiz bir şekilde yıldız kartları yollayabilirsiniz. İsterseniz sitede yolculuğa çıkıp yıldızlarda dolaşabilirsiniz.

Airpano

Bu site, dünyanın dört bir yanında bulunan özel konumların yüksek çözünürlüklü panoramik görüntülerini sunuyor. 

Reface.app

Bir zamanlar hepimizin yaptığı fotoşop uygulamalarına yenisi eklendi. Reface ile isterseniz giflere isterseniz kliplere kendi yüzünüzü koyup eğlenebilirsiniz.

3d Mekanlar

Ben müzesiz yapamam, tam da bu hafta sonu müze gezecektim diyenlere iyi bir haberimiz var. Evde otururken de istediğiniz müzeleri gezebilirsiniz. Hem de konum sınırlaması olmadan.
 

İnternet Kullanımınızı Eğlencel Hale Getirecek Web Siteleri yazımıza da göz atabilirsiniz.

 

Peki siz karantinada can sıkıntınızı gidermek için neler yapıyorsunuz?


Gökçe Öztürk

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Gökçe Öztürk..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.