Öğrenci Kariyeri Banner

Kampüs İşveren Markası Çalışmaları

Kampüs İşveren Markası Çalışmaları
ÖğrenciKariyeri birçok markanın işveren markası süreçlerini yönetmenin yanı sıra kampüslerde etkinlik yönetimleri, öğrenci projeleri, pazarlama aktiviteleri ve yetenek kazanım çalışmalarını yapmaktadır.

ÖğrenciKariyeri'nin 14 kişiden oluşan yönetim ekibi, 70'den fazla üniversitede bulunan 250 gönüllü ekibi bulunmaktadır. Güncel sayılarla beraber mobil uygulamamızı aktif bir şekilde 100.000'den fazla öğrenci kullanmakta ayrıca 350.000'den fazla öğrenci de bizleri sosyal platformlardan takip etmektedir.

Şirketinizin bu platformda yer almasını, özel öğrenci projeleri oluşturması veya mevcut/yeni kampüs yetenek - pazarlama programlarının tarafımızdan yönetilmesini istiyorsanız bizlere ulaşabilirsiniz.
iletisim@ogrencikariyeri.com    -  +90 (212) 266 80 90 / 80 99

Unutmadan ufak bir hatırlatma. ÖğrenciKariyeri Start-up'ı İTÜ Çekirdek'teki sürecine başarılı bir şekilde devam etmektedir. Dilerseniz Balmumcu/Beşiktaş'ta yer alan ofisimizde bir kahve içmeye de sizleri bekleriz.

2016 - 2017 Dönemine ait çalışmalarımızdan kareler :)

NESCAFÉ Marka Elçiliği Projesi
nescafe_marka_elciligi
Dönem boyunca 14 kampüste seçtiğimiz ve eğitimini verdiğimiz marka elçilerimiz okul kantinlerinde Nescafe ürünlerinin tüketimini ve marka bilinirliğini arttıracak çalışmalarda bulundu. 400'den fazla aktivite yapıldı. Binlerce kahve içildi.  Nasıl mı? Marka elçilerimizin yeteneğini dijital gücümüzle birleştirdik. Aktivitelerden önce ilgili üniversitelerde mobil uygulamamızı kullanan öğrencilere bildirim yollamayı unutmadık ;)

Kampüsler eşsiz kahvenin lezzetiyle coştu :) Bu arada unutmadan bu çalışmalardan seçilen 3 öğrenci arkadaşımız ise yaz boyunca Nescafe'de staja başladılar. Kariyer her yerde :)

IT Alanında Part Time - Stajyer Öğrenci Süreci
teb_yazilim_manset


Kurumsal müşterilerimizden TEB, IT departmanında tam zamanlı ve yarı zamanlı olarak kariyer hedefleyen öğrencilerin seçimi için bizleri tercih etti. 20'den fazla öğrenci için belirlenen üniversitelere yönelik dijital ve saha çalışmaları yapılarak uygun profilde yüzlerce CV'yi TEB'e sunduk. Türkiye'nin çeşitli illerinde yapılan sınavlar sonrasında da yetenekli öğrenciler TEB dünyasıyla tanıştı. Mutluyuz öğrencilerin ve yeni mezunların hayatına dokunduğumuz için mutluyuz :)

Öğrenci - Şirket Buluşmaları / Kahve Sohbetleri / Ofis Gezileri
teb_de_1_gun


sahibinden_com_ofisi

nn_hayat_emeklilik_ofis

İşveren Markası alanında uzman değiliz. Fakat İşveren Markası'nın Kampüs alanında bir çok proje ürettiğimizi ve uygulamaya koyduğumuzu söyleyebiliriz :) Markanızı öğrenciyle bütünleştimek adına sadece kampüslerde çalışmalar yapmıyor, farklı üniversitelerden belirli bölümlerde okuyan öğrencileri bir araya getirerek şirketinizde yöneticilerle beraber kahvaltıya getirebiliyor, şirket gezisi yaptırabiliyor veya bi' kahve sohbetinde buluşturabiliyoruz. Bu çalışmamız tabii ki de sadece ofis ile sınırlı kalmıyor, tüm süreci dijitalleştirerek anlık sosyal medya paylaşımları yapıyor, ziyaret sonrasında ise güzel bir içerik ile öğrenci arkadaşlarımıza sunuyoruz. Özetle ofiste onlarca, dijitalde de binlerce öğrenci ofisinizi ziyaret ediyor :)

Kampüs Etkinlikleri
metro_790x455
meducation_talks
Kurumsal müşterilerimizi ilişkide olduğumuz yüzlerce kulübün üniversite etkinliklerine yönlendirmemizin yanı sıra ÖğrenciKariyeri olarak kendi organize ettiğimiz etkinliklerde de sahne alma fırsatı veriyoruz. Kurumsal müşterilerimizden Metro Cash & Carry'i de bu sene Marka Zirvesi etkinliğinde görmek bizleri mutlu etti. Her sene yaptığımız sabit etkinlilerimiz Yönetim Zirvesi ve Marka Zirvesi. Bu sene etkileyici bir konsept ile yeni etkinliğimizi de binlerce üniversite öğrencisiyle buluşturacağız. Marka Zirvesi etkinliğimizi bu sene İTÜ (İstanbul Teknik Üniversitesi'nde) gerçekleştirdik.

Anlatıyoruz, Anlatmaya Devam Edeceğiz
olcay_aksoy
olcay_aksoy_bilgi
olcay_aksoy_tv_programi
Öğrenciler ve Üniversite Öğrenci Kulüpleri mobil uygulamamızı, ÖğrenciKariyeri Ailesini ve şirketlere sunduğumuz çözümleri çok beğendi ve bizleri üniversitelerine, tv programlarına davet etti. Genel Koordinatörümüz Olcay AKSOY 2016 - 2017 döneminde birçok üniversitede öğrencilerle buluştu. Bunlardan sayabildiklerimiz :) Yıldız Teknik Üniversitesi, Trakya Üniversitesi, Boğaziçi Üniversitesi, Balıkesir Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Bilgi Üniversitesi.... Anlatmaya öğrenci arkadaşlarımızla ise buluşmaya devam edeceğiz :)

Firmanıza özel İnsan Kaynakları, İşveren Markası Çalışmaları, Kampüs Aktiviteleri ve öğrenciye dair yapmak istediğiniz ne varsa biz oradayız! Geniş ve yaratıcı ekibimiz, dijital araçlarımız ile firmalarımızın daima yanındayız.
Siz de bizlerle tanışmak, proje çalışması yapmak isterseniz davet edin gelelim veya buyrun ofisimize birer kahve içelim yıllık hatrı olsun :)

Stajyer ve yeni mezun ilanı vermenize gerek kalmayacak, onlar bizimle sizleri zaten bulacak :)

Adresimiz:
Gayrettepe Mah. Barbaros Bulvarı
Koç Apt. No:161 D:7
Beşiktaş/ İstanbul
Tel: (212) 266 80 90 / 99
iletisim@ogrencikariyeri.com

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.