Öğrenci Kariyeri Banner

Japonca Öğrenmek İçin Uygulamalar

Japonca Öğrenmek İçin Uygulamalar

Yaz geldi çattı, tatile başladık ama bu üç ay tatilde sadece dinlenmekle kalmayıp kendini geliştirmek, çalıştığı süreçte kendine  pratik olarak bilgi katmak  ve Japonca öğrenmek isteyenler  için yazımızda Japonca uygulama önerilerini bulabilirsiniz.


FluentU

f56

Kitaplardan ziyade dizi veye film izleyerek dil öğrenmek için ideal bir uygulama. İzlediğiniz video için iki dil; biri öğrenmek istediğiniz diğeri ise kendi diliniz olmak üzere, alt yazı içeriği ekliyorsunuz. Alt yazıda size öğretilmek istenen kelimeler farklı renklerde belirtiliyor. İngilizce için de kullanabilirsiniz fakat Voscreen daha başarılı bir uygulama seçeneği .

i Start Japanese

j57

Bu uygulama ders kitabı  gibi Japoncayı öğretiyor aynı zamanda içinde ingilizce-Japonca sözlük de var. Sözlükte iki Japonca karakter olan Hiragana ve Katagana varken Kanji mevcut değil. İlk 20 dersine ücretsiz ulaşabilirsiniz.

Memrise

memrise

Birçok dilde oyunlarla etkili kelime öğrenimi sağlıyor. Ücretsiz olan uygulamanın sitesi de bulunuyor. Kelime öğrenmek için en iyisi diyebiliriz.

Learn Japanese by Mindsnacks


j60

Birçok dil seçeneği barındıran uygulama, Japonca okuma ve yazma alıştırmalarını barındırıyor. Eğer alıştırma yaparken eğlenmek istiyorsanız geniş içeriğiyle bu  uygulama ideal.

Hello Talk

HelloTalk2_StudentessaMatta2

Uygulamada öğrenmek istediğiniz dili seçiyorsunuz ve karşınıza o dili konuşan kişiler geliyor ve onlarla iletişime geçiyorsunuz. Ücretsiz olan bu uygulamanın  sesi yazıya dönüştürme, yazılan yazıyı okuma gibi farklı ve yararlı özellikler de var.


imiwa

imiwa__hero

Japonca öğrenirken ihtiyacınız olacak sözlük için en iyisi Imiwa. Uygulamada aradığınız Japonca kelimeyi Latin harflerle aratabilir, Kanji öğrenme listelerinden yararlanabilir, sözcüklere verilen örnek cümlelerle yeni kelimeyi kolaylıkla kavrayabilirsiniz.

Dr. Moku's Hiragana and Katakanadr,

Japoncayı öğrenmeye başlamak için yararlı olan bu uygulama resimler ve çağrışımları ile hafıza teknikleri kullanarak alfabeyi kolayca öğrenmeyi sağlıyor. Hem Japonca yazmaya hem de Japonca  okumaya cep telefonunuzla başlayabileceksiniz.

 

 

 

 

 

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.