Öğrenci Kariyeri Banner

Iztech RoboLeague, Bu Sene de Robot Yarışmalarına Fark Katıyor!

Iztech RoboLeague, Bu Sene de Robot Yarışmalarına Fark Katıyor!
Iztech RoboLeague Nedir?

Iztech RoboLeague 2012 yılından beri düzenlenmekte olan Ege bölgesinin en büyük etkinliği olmakla birlikte Türkiye’nin de sayılı büyük etkinliklerinden biridir. İlk olarak İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü’nün kuruluşunun 20. Yılında gerçekleştirilip sonrasında gelenekselleşen teknik bir etkinlik olan IZTECH RoboLeague, robot teknolojilerinin sergilendiği, farklı kabiliyetlerde robotların birbirleriyle mücadele etme fırsatı bulduğu ve aynı zamanda teknoloji sektörünü kalifiye bir mühendis ve/veya teknik personel olmaya aday öğrencilerle buluşturmayı hedeflemiş bir organizasyondur.

irl15_1

Bu yıl altıncısının düzenlenecek olduğu etkinlik, robot teknolojilerinin sergilendiği, birbirleriyle mücadele etme fırsatı bulduğu ve aynı zamanda Türkiye’nin her kesiminden öğrencileri ve teknoloji sektörünü bir araya getiren bir organizasyondur. RoboLeague’yi farklı kılan ise yetenekli ve bilgili insanları birinci dereceden ortaya çıkarmak, bunu yanında sektörü ihtiyacı olan donanımlı işgücü ile buluşturmaktır. Bu hedefine ise robot yarışmalarına yeni bir soluk katacak şekilde hazırlanan pist ve temalarıyla ulaşmaktadır.

Yarışmadaki kategoriler şu şekilde: Çizgi İzleyen, Futro, Mini Sumo, Arazi, Çizgi Labirent, Serbest Kategori, Tasarla-Yap-Yarıştır

Futro

Etkinlik Nerede?

Iztech RoboLeague etkinliği İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Makine Mühendisliği binasında gerçekleşecek.

Ne zaman?

21-22 Ekim tarihlerinde Iztech RoboLeague sizleri bekliyor!

 

Etkinlik hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Kayıt için buraya tıklayınız.

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.