Öğrenci Kariyeri Banner

İzlemeyen Kalmasın Diye Kişisel Gelişim Üzerine Film Önerileri

İzlemeyen Kalmasın Diye Kişisel Gelişim Üzerine Film Önerileri
İyi Seyirler :)

Stajyer – The Intern

stajyer filmi ile ilgili görsel sonucu

Genç ve güzel girişimci Jules Ostin  tarafından kurulan moda e-şirketi, deneyimli emeklililer için kıdemli stajyer programı başlatır. Başvuranlar arasında 70 yaşındaki emekli Ben Whittaker da vardır. İstekli ve çalışkan karakteriyle kendini herkese sevdiren Ben Whittaker, Jules ve şirketi için kısa zamanda bir numaralı adam haline gelecektir.

Steve Jobs: The Man in the Machine

the man in the machine filmi ile ilgili görsel sonucu

Öldüğünde Apple şirketini dünyanın en değerli markası haline getirmiş olan bilgisayar dehası Steve Jobs’un başarı hikayesi ve kişisel dünyası hakkındaki bilinmeyen yönleri kendisine en yakın kişiler tarafından aktarılıyor.

Kapital – Le Capital

le capital filmi ile ilgili görsel sonucu

Avrupa’nın en büyük bankalarından birisi olan Phoenix Bank CEO’su Jack Marmande hastalanınca, onun sağ kolu olan, genç ve hırslı bankacı Marc Tourneuil yönetimin başına getirilir. Bankanın Amerikalı yatırımcılar tarafından satın alınmasının gündeme gelmesiyle birlikte tam bir kurtlar sofrasına dönen ortamda, Marc zekice taktikler ve stratejiler geliştirerek bu işin içinden çıkmaya çalışacaktır.

Sistemi Kandır – Hacking the System

sistemi kandır filmi ile ilgili görsel sonucu

Bilim insanlarının, casusların, sahtekarların ve kalpazanların yöntemlerini çok iyi bilmesiyle tanınan Brian Brushwood, günlük yaşamınızda sizi öne geçirecek gizli bilgilerden oluşan bu ansiklopedisini ekrana taşıyor.  Bu programda öğreneceğiniz bilgilerle, sistemin açıklarını öğrenerek kendi lehinize kullanabileceğiniz fırsatları yakalayacaksınız.

Umutların Yeşerdiği Yer – Where Hope Grows

where hope grows filmi ile ilgili görsel sonucu

Kişisel sorunları nedeniyle beyzbol kariyerine nokta koyan Calvin Campbell kızıyla ve alkol sorunlarıyla boğuşmaktadır. Bir gün market alışverişi sırasında down sendromlu sevimli Produce ile tanışan Calvin’in hayatı tamamen değişir. Produce, ona inancın ve sevginin iyileştirici gücünü tekrar hatırlatacaktır.

 

McFarland, USA

McFarland, USA filmi ile ilgili görsel sonucu

1987 yılında büyük zorluklarla boğuşan ABD’nin en fakir kasabası McFarland’a tayin edilen koç Jim White, amaçsız bir grup gence ilham vererek onlardan şampiyon bir takım yaratmak için var gücüyle çalışacaktır… Gerçek bir başarı hikayesinin anlatıldığı film, sevginin ve tutkunun olduğu yerde her şeyin mümkün olabileceğini kanıtlıyor.

Saksı Olmanın Faydaları – The Perks Of Being A Wallflower

the perks of being a wallflower film ile ilgili görsel sonucu

Lise 1. sınıfa yeni başlayan Charlie, kısa zaman önce yaşadığı sorunlar nedeniyle zengin iç dünyasını diğer insanlara açmakta sıkıntı duymaktadır. Charlie’nin hayatı, okulun ilk günlerinde tanıştığı Patrick ve Sam ile yakın arkadaş olduktan sonra farklı bir yöne kayacaktır… “Geldiğimiz yeri seçemeyiz; ama gideceğimiz yeri seçebiliriz.”

Şansa Bak – 50/50

şansa bak filmi 50/50 ile ilgili görsel sonucu

27 yaşındaki Adam’ın hayatı, kendisine konulan kanser teşhisi nedeniyle alt üst olur. Uzun bir mücade sürecine giren genç adam, bu süreçte yaşadığı sıkıntılarla baş etmeye çalışırken, kendisine, çevresindeki insanlara ve yaşama karşı farklı bir bakış açısı kazanacaktır.

Bizim Gibi İnsanlar – People Like Us

people like us filmi ile ilgili görsel sonucu

Babasının ani ölümüyle sarsılan Sam’ın aynı zamanda satış işleri de çıkmaza girmiştir. Hiç istememesine rağmen, baba evine geri dönmek zorunda kalır ve babasından kalan şeyleri bir düzene sokmaya çalışır. Ancak babasının, kalan son parasını, şimdiye kadar hiç bilmediği Frankie adında kız kardeşine ve onun çocuğuna bıraktığını öğrenince şok geçirir. Sam, babasının vasiyetinde ondan parayı kendi elleriyle vermesini istemesiyle, bu hiç tanımadığı akrabalarının hayatına ani bir giriş yapmak durumunda kalacaktır.

Şirket Adamları – The Company Men

the company man filmi ile ilgili görsel sonucu

Bobby’nin iyi bir işi, mutlu bir evliliği ve güzel bir arabası vardır. Bir gün çalıştığı şirketi küçülme kararı alır ve arkadaşları ile birlikte işten çıkarılırlar… Amerika ve sonrasında dünyayı etkileyen ekonomik krizin yarattığı çaresizlik ve değişen hayatları konu alan başarılı bir yapım.

Medyum – Red Lights

medyum filmi ile ilgili görsel sonucu

Doktor Margaret Matheson ve onun genç asistanı Tom Buckley, paranormal olaylar üzerinde araştırmalar yapan ve bunların birer kandırmaca olduğunu kanıtlamaya çalışan iki idealist araştırmacıdır. Efsanevi medyum Simon Silver  emekliye ayrıldıktan 30 yıl sonra geri döndüğünde, özellikle Tom için en büyük hedef haline gelecektir.

Pi’nin Yaşamı – Life of Pi

life of pi filmi ile ilgili görsel sonucu

Yaşadığı ülkeden hayat koşulları yüzünden kopmak zorunda kalan Pi ve ailesi, bakıcılık yaptıkları hayvanlarla birlikte bir yük gemisinde yeni hayatlarına doğru yola çıkarlar. Pi Patel, ansızın bastıran fırtından dolayı batan gemiden sağ kurtulan tek kişi olur. Ancak Pi’nin bulunduğu sandalda bir sırtlan, kırık bacaklı bir zebra, bir orangutan ve üç yüz kiloluk bir Bengal kaplanı da bulunmaktadır. Uçsuz bucaksız okyanusta bir sandalda başbaşa kalan bu dörtlü arasında amansız bir hayatta kalma savaşı verilecektir… 2013’ün 11 dalda Oscar adayı olan bu muhteşem hayatta kalma filmi mutlaka izlenmeli.

Kaynak: stajim.net

Sizin de aralarından izledikleriniz ve önerileriniz varsa yorumlarda paylaşabilirsiniz :)

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.