Öğrenci Kariyeri Banner

İÜ Girişimcilik Zirvesi 2016

İÜ Girişimcilik Zirvesi 2016
facebook-post-gorsel-gz

İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Girişimcilik Kulübü; yenilikçi, idealist, hırslı, meraklı ve kendilerini yetiştirme konusunda çaba sarf eden İktisat Fakültesi öğrencileri tarafından 2013 yılında kuruldu. Bu oluşumun amacı; Türkiye'de gelişmekte olan girişimciliği daha iyi tanımak ve tanıtmak.Bu doğrultuda girişimcilik ile ilgili eğitim toplantıları hazırlamak, fikir sahibi öğrenciler ile tecrübeli girişimcileri bir araya getirip fikir paylaşımı sağlamak ve bu çerçevede oluşan girişimleri desteklemek kulübün öncelikli hedefleri arasında. Ülkemizde girişimciliğin yeterli düzeyde ele alınmamasını çıkış noktası olarak gören İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Girişimcilik Kulübü, bu boşluğu doldurmak ve öğrencilerde girişimcilik ruhunun gelişmesi için çalışmalar yapmaktadır.

[ad name="Google Adsense"]

Bu doğrultuda Girişimcilik Vakfı, GBA,Girişim Fabrikası ve E-Tohum gibi girişimciliği desteklemeyi ilke edinmiş kuruluşlarla işbirliği içinde olan İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Girişimcilik Kulübü üçüncü kez düzenleyeceği “Girişimcilik Zirvesi'16” etkinliğini İstanbul'a kazandırmış bulunmakta. İstanbul Üniversitesinin bu yıl girişimcilik üzerine düzenleyeceği en önemli aktivite olan Girişimcilik Zirvesi, 2 Mart 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Türkiye’nin çok değerli başarılı girişimcileri ve girişimcilik ekosistemine katkı sağlayan önemli kuruluşlar ile girişimci adaylarını bir araya getirmeyi amaçlayan Girişimcilik Zirvesi'nde girişimcilik; dönemin önemli yatırımcıları ve girişimcileri gözünden, kurumsal ve sosyal yönlerden ele alınacaktır.

Eğer siz de bu ekosistemin bir parçası olmak istiyorsanız “Girişimcilik Zirvesi 2016” da yerinizi şimdiden ayırtın!

Etkinlik hakkında detaylı bilgi için tıklayın

Kayıt olmak için tıklayın

[ad name="HTML"]

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.