Öğrenci Kariyeri Banner

İsveç'te 12 Ay Avrupa Gönüllü Hizmeti Fırsatı

İsveç'te 12 Ay Avrupa Gönüllü Hizmeti Fırsatı

Proje Tarihleri: Temmuz 2018 - Ağustos 2019


Proje Süresi: 12 Ay


Lokasyon: Örby, İsveç


Gönüllü Sayısı: 1 (bir)


Son Başvuru Tarihi: 30 Kasım 2017


İsveç'in Örby şehrinde kiliseye ait eski bir vaftizhanede, bir gençlik merkezinde çocuklara ve gençlere yönelik faaliyetler yürütecek genç gönüllüler aranmaktadır. Gençlik merkezinde şu anda hem İsveçli hem de uluslararası örgütlerden oluşan 6 kişilik bir ekip vardır. Bu gençlik merkezi aynı zamanda konaklama yeridir. Projede yer alacak gönüllülerin gençlik merkezi faaliyetlerini geliştirmeleri ve yeni faaliyetler sunmaları beklenir. Aynı zamanda projeye kabul edilecek gönüllülerden uzun süre ailesinden uzakta yaşama becerisine sahip ve İngilizce bilmesi gerekiyor. Projeye seçilen gönüllülere İsveççe eğitim verilecek olup ayrıca gençlik merkezindeki diğer eğitimlere de katılabilecektir.

Başvuru Şekli: Başvurmak isteyen kişilerin İngilizce öz geçmişlerini (Europass formatında), motivasyon mektuplarını ve ayrıca iki adet referans mektubu ile birlikte en geç 30 Kasım 2017 tarihine kadar agh@pigenclikdernegi.org adresine göndermeleri gerekmektedir. Lütfen konu kısmına AGH-38 İsveç yazınız.

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.