Öğrenci Kariyeri Banner

İşten Eve, Evden İşe Döngüsünden Sıkılanlar! İşte Evden Para Kazanabilmenin Bazı Yolları

İşten Eve, Evden İşe Döngüsünden Sıkılanlar! İşte Evden Para Kazanabilmenin Bazı Yolları
Herkesin hayalidir sıcacık yatağından çıkmadan para kazanabilmek. Günümüzde bu çok zor bir ihtimal değil. İnternet size oturduğunuz yerden para kazanmanın birçok yolunu sunuyor.

1. Blog Yazarlığı
01_evden_para_kazanmak
Yurt dışında bu işten büyük bir ek gelir elde ediliyor. Bizim ülkemizde de blog yazarlığına ilgi büyük olsa da yeterince verim alınamıyor.

Blog yazarlığına bir hevesle başlanıp bırakılıyor. Fakat bilgili olduğunuz bir konuda, düzenli periyotlarla sıkılmadan bu işe devam ederseniz güzel paralar kazanabilirsiniz.

2. İnternetten Satış Yapmak
02_evden_para_kazanmak
Artık oldukça kolay bir iş bu. İster 2. el ürün satış sitelerinden ister instagram üzerinden , gerekli izinler alarak ya da satış ortaklığı yaparak rahatlıkla satış yapabilirsiniz.

3. Anket Doldurmak
03_evden_para_kazanmak
Bu iş için ufak bir araştırma yaptığınızda oldukça fazla ilan olduğunu göreceksiniz. Gerekli başvuruyu yaptığınızda yalnızca mailinize gelen anketleri size verilen sürede doldurmanız yeterli olacaktır.

4. Pişirip Satmak
04_evden_para_kazanmak
Bu da son dönem oldukça yaygın olan bir iş. Tasarım kurabiyeler ya da ev yemekleri yaparak internet üzerinden satış gerçekleştirebilirsiniz. Tabii el lezzetiniz ve bu konuda yeteneğiniz varsa :)

5. Makale - İçerik Yazmak
05_evden_paza_kazanmak
Makale ya da içerik yazarlığı için de internette birçok ilan bulabilirsiniz. Yazım ve imla kurallarını iyi bilmeniz ve dili etkili kullanabilmeniz gerekiyor tabii.

6. Hayvan Bakıcılığı
06_evden_para_kazanmak
Özellikle yazın, evcil hayvanlarla yolculuk ve konaklama imkanının çok zor hatta imkansız olması sebebiyle insanlar bir hayvan bakıcısına çok fazla ihtiyaç duyuyor. Hatta sadece her gün yemini ve suyunu değiştirmesi için bile ücret ödüyorlar.

7. Çocuk Bakıcılığı
07_evden_para_kazanmak
Okulların kapalı olduğu şu dönemlerde çalışan anne babaların en büyük problemi çocuklarını emanet edecek kimselerinin olmamasıı. Bu iş de son zamanlarda oldukça revaçta. Tabii bunun için önce insanlara güven verebilmeniz gerekiyor.

8. İnstagram Fenomeni Olmak
08_evden_para_kazanmak
Tabii ki kolay değil ama bunun bir çok yolu var. İster kitap, ister film, ister yemek ister doğa temalı bir instagram hesabı açarak büyük takipçi kitlelerine ulaşbilirsiniz. Sonrası reklamlar :)

9. Ders Vermek - Ödevlere Yardım Etmek
09_evden_para_kazanmak

Özel ders vermek her zaman üniversite öğrencilerinin gelir kaynağı olmuştur. Artık bunu internet üzerinden yapabilirsiniz.

10. Çeviri Yapmak
10_evden_para_kazanmak

Makale yazarlığı, anket doldurma gibi bu iş için de bir çok ilan görebilirsiniz. Eğer yabancı diliniz varsa evinizden ufak ufak çeviriler yaparak güzel paralar kazanabilirsiniz.

Kaynak

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.