Öğrenci Kariyeri Banner

İstanbul'da Herkes İçin Ücretsiz Dijital Pazarlama Eğitimi

İstanbul'da Herkes İçin Ücretsiz Dijital Pazarlama Eğitimi
BoostRoas, yaklaşık 2 yıldır çokça başarıya tüm kapılarını açmış, hızla karmaşıklaşan bir sürü veri arasından sizin için gerekli ve önemli bilgiyi işleyip iş süreçlerine aktarabilmeyi kendine görev edinmiş, performans odaklı bir dijital pazarlama ajansıdır.

Şirket olarak amaçları bir e-ticaret sitesini operasyon süreçleri devam ederken daha çok gelir elde etmesini sağlamak istemeleri.

Dijital pazarlamada olan problemleri tespit edip bu problemlere yapısal çözümler üretiyorlar, her çözüm için lego parçası haline getirip müşterilerine sunuyorlar, bu çözümleriyle birlikte amaçları global’e taşımak ve bu şirketin vizyonunun temelini oluşturuyor.

images_790x445

BoostAcademy her Cuma sabahı kahve molası sohbetleri tadında webinar’lar düzenliyorlar. Onlara ayırdığınız bu zamanın daha verimli geçmesi adına sektörün önde gelenleri ile güncel konular ve aklınızdaki tüm soruları canlı olarak sorabileceğiniz bir platformda sohbet ediyor olacaksınız.

Tarih ve Saati:

15 Haziran Cumartesi 

Saat:09:00-16:00

Yer: 

Golden Plaza, 19 Mayıs Caddesi No:3 Kat:1 İstanbul

Etkinlik sayfasına bir tıkla buradan ulaşabilirsiniz.

Kaynak

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.