Öğrenci Kariyeri Banner

İş Hayatında Başarıyı Garantilemek İçin Katılabileceğiniz 15 Eğitim Programı

İş Hayatında Başarıyı Garantilemek İçin Katılabileceğiniz 15 Eğitim Programı
Henüz üniversite öğrencisi olan veya yeni mezun birçok gencin ortak bir yeni nesil korkusu var artık; işsizlik! Sebebini sorgulayınca kalifiye elemana her zaman iş var diyen yöneticilerle de karşılaşıyoruz, tam aksini iddia eden gençlerle de. Sorun bakıldığı tarafa göre değişkenlik gösteriyor, bu kesin. Bunların yanında hangi taraftan bakarsak bakalım gerçekliği değişmeyecek bir şey var; o da bilginin altın değerinde olduğu! Hangi zaman diliminde yaşıyor olursak olalım gelişim yaşamın doğasında var. Bunca yıllık yaşam ve bunca insanın varlığı başka şekilde açıklanamaz. Bu gelişim döngüsü az bir kesimin keşfettiği, diğerlerininse ayak uydurduğu bir tüketim döngüsünden oluşuyor ne yazık ki. Burada bize düşen ne tarafta durmamız gerektiğinin farkında olmak. Üreten tarafta olmak istiyorsak daha çok öğrenmeli, öğrendiklerimizi pratiğe dökecek alanlar yaratmalıyız. İşte size daha çok öğrenebileceğiniz 15 alternatif:

1. Orta Doğu Teknik Üniversitesi - Bilgi Teknolojileri Sertifika Programı / Uzaktan EğitimBusiness in action

4 dönemden oluşan ve yaklaşık olarak 9 ay süren bir sertifika programda, her dönemde iki ders olmak üzere toplam sekiz ders verilmektedir. Dersler ODTÜ - Bilgisayar Mühendisliği'nin temel derslerinden seçilmiş ve ODTÜ - Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğretim üyeleri tarafından tamamen Türkçe olarak hazırlanmıştır.

Ayrıntılı Bilgi ve Katılım İçin

2. Orta Doğu Teknik Üniversitesi - Proje Yönetimi Seminer Programı

calisan_motivasyonu_nasil_artirilir

 

Proje Yönetimi, günümüz küreselleşen dünyasında giderek daha karmaşık bir yapı gerektirmektedir ve güncel metodik çerceve içerisinde takip edilmesini şart koşan bir hal almaktadır. Bu nedenle proje yönetimi konusunda gerekli bilgi ve beceriye sahip uzman kadrolara ihtiyaç duyulmaktadır.

İş dünyasındaki bu açığı fark eden Business Management Institute hazırladığı "Proje Yönetimi Seminer Programı" ile Türkiye'nin konuda en başarılı kurumu olan Orta Doğu Teknik Üniversitesi'ni katılımcılarla buluşturuyor.

Ayrıntılı Bilgi ve Katılım İçin

3. İTÜ Enerji Enstitüsü - Yenilenebilir Enerji Teknolojileri Sertifika Programı

201507101224466361057

Enerji sektörünün hem dünya da hem de Türkiye de katlanarak büyümesi beklenmektedir. Ülkelerin büyüme ve refah düzeylerini belirleyecek sektör olarak görülmesi nedeniyle geleceğin popüler meslekleri arasın da birinci planda önem kazanmaktadır.

Bu eğitim programıyla bu sektörde çalışmak isteyenler ve sektör de çalışan teknik kadroların bilgi eksikliğinin giderilmesi, yeni düzenlemeler ve teknolojiler hakkında da bilgi sahibi olmaları amaçlanmaktadır.

Ayrıntılı Bilgi ve Katılım İçin

4. Marmara Üniversitesi - İnsan Kaynakları Yönetimi Sertifika Programı

insan-kaynakları-ne-iş-yapar

Marmara Üniversitesi ve Business Management Institute işbirliğiyle 6 senedir aralıksız olarak düzenlenen "Insan Kaynakları Yonetimi Sertifika Programı", katılımcılarına IK'nin ve IK departmanlarının önemini aktarırken aynı zamanda katılımcılarının iş hayatındaki gelişimini ve değerini artırarak, katılımcılarının IK alanında uzmanlık sahibi profesyoneller olmalarını sağlamayı amaçlamaktadır

Ayrıntılı Bilgi ve Katılım İçin

5. Marmara Üniversitesi - Dış Ticaret Uzmanlığı Sertifika Programı

AAEAAQAAAAAAAAe3AAAAJGFlMjBlZTBkLTkwMTctNGQzMy1iODAxLTA4MWNkOWViMDkwYQ

Dış Ticaret"in uzmanlarını yetiştirmeyi hedefleyen program; yüksek lisans niteliği taşıyan eğitim içeriğiyle katılımcılarına Dış Ticaret Uzmanlığı bilgi ve becerisi kazandırarak; dış ticaret bilgilerini güncel tutma ve mesleki ilerleme sağlayacak özelliklere sahiptir.

Ayrıntılı Bilgi ve Katılım İçin

6. Marmara Üniversitesi - Satış ve Pazarlama Uzmanlığı Sertifika Programı

pazarlama-1-1024x683

Marmara Üniversitesi ve Business Management Institute işbirliğinde kurgulanmış olan bu eğitim programı, Satış ve pazarlama sürecini operasyonel ve yönetsel anlamda irdeleyerek ele almakta ve satış konusunda gerekli bilgi ve beceriye sahip, satış elemanları  ve yöneticileri yetiştirmeyi, aynı zamanda da satışa odaklı donanımlı satış ekipleri geliştirmeyi hedeflemektedir.

Ayrıntılı Bilgi ve Katılım İçin

7. Marmara Üniversitesi - Eğiticinin Eğitimi Sertifika Programı

egitmen_danisman_oluyorum_kapak

Marmara Üniversitesi ve Business Management Institute işbirliğinde düzenlenen bu eğitim programının amacı kurumlarda eğitim veren eğitmenlere veya verecek olan eğitmen adaylarına bilgi, beceri ve bakış açıları kazandırmaktır. Katılımcılar eğitim, eğiticilik ve eğitim yöntemleri ile ilgili temel kavram ve ilkeleri kavrayabilecektir, böylece eğitimcilik nitelikleri geliştirilmesi hedeflenmektedir.

Ayrıntılı Bilgi ve Katılım İçin

8. Hacettepe Üniversitesi - İnsan Kaynakları Yönetimi Sertifika Programı

4

Günümüz iş dünyasında teknoloji ne kadar ilerlerse ilerlesin, yatırımlara ne kadar büyük sermayeler yatırılırsa yatırılsın, "İnsana" yatırım yapılmadıkça beklenen getiri sağlanamayacaktır. Bunun en önemli nedeni "İnsan Kaynaklarının" diğer üretim girdilerine göre çok daha özellikli bir yere sahip olmasıdır.

Hacettepe Üniversitesi İK Sertifika Programı, katılımcılarına İK'nın ve İK departmanlarının önemini aktarırken aynı zamanda iş hayatındaki gelişiminizi ve değerinizi artıracak ve bu sayede IK alanında yetkinlik sahibi olmanızı sağlamayı amaçlamaktadır.

Ayrıntılı Bilgi ve Katılım İçin

9. Marmara Üniversitesi - Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi Sertifika Programı

thumb_Effective-Communication-Skills

Güncel örnekler ve başarılı markaların uygulamalarının inceleneceği program, pazarlama alanında çalışanlarının vizyon ve bakış açısını genişletmeyi hedeflemektedir.

Ayrıntılı Bilgi ve Katılım İçin

10. Marmara Üniversitesi Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Uzmanlığı Sertifika Programı

home online shopping concept: man using a laptop to go shopping

Program özellikle güncel pazarlama araçları ve teknolojilerini tanıtarak, yeni pazarlama kanallarını yakından tanıyan ve etkili biçimde kullanabilen pazarlama profesyonelleri yetişmesini sağlıyor.

Ayrıntılı Bilgi ve Katılım İçin

11. Marmara Üniversitesi | Micro-MBA Sertifika Programı

e597878dc004673e

Marmara Üniversitesi ve Business Management Institute işbirliğinde düzenlenmekte olan eğitim programı, Türkiye'nin geleceğini şekillendirecek yöneticilerin, yönetimsel altyapılarını geliştirerek; İşletmelerin Yönetim koltuklarını hedefleyen iş dünyası profesyonellerini “Yönetim” kavramına yakınlaştırmayı amaçlamaktadır.

Ayrıntılı Bilgi ve Katılım İçin

12. Orta Doğu Teknik Üniversitesi - İnsan Kaynakları Yönetimi Sertifika Programı

Business people standing with question mark on boards

ODTÜ Sürekli Eğitim Merkezi ve BMI işbirliğiyle 10 senedir aralıksız olarak hem İstanbul hem Ankara'da ve senede 2 dönem düzenlenmekte olan, Türkiye'nin en başarılı geçmişe sahip İnsan Kaynakları eğitimi olan, "İnsan Kaynakları Yönetimi Sertifika Programı" Türkiye'nin İnsan Kaynakları Yöneticilerini yetiştiriyor.

Ayrıntılı Bilgi ve Katılım İçin

13. Marmara Üniversitesi - Lojistik ve Tedarik Zinciri Yönetimi Sertifika Programı

images

Lojistik ve Tedarik Zinciri Yönetimi konusunda dünya ve ülkemiz hızla gelişmekte her geçen gün yeni teknolojiler, sistemler ve yöntemler oluşturulmakta; Rekabet giderek artmaktadır. Lojistik Yönetimi, Satın Alma Yönetimi, Tedarik Zinciri Yönetimi gibi başlıkların detaylı olarak irdeleneceği olan eğitim programı, tamamıyla Marmara Üniversitesi akademisyenleri tarafından verilmektedir.

Ayrıntılı Bilgi ve Katılım İçin

14. Gelecek Nesil CMO | Stratejik Pazarlama Yönetimi Sertifika Programı

stratejik-pazarlama-micro-mba-programi-8913782_o

Bir CMO’nun sahip olması gereken yetkinlik ve teknik özelliklerin kapsama alındığı, toplam 10 gün sürecek olan bu sertifika programında katılımcılar, Türkiye’nin pazarlama iletişimi ve marka yönetimi alanında en önemli eğitmenleriyle çalışacaklar.

Aynı zamanda sektörün önde gelen kurumlarının deneyimli CMO’ları ile koçluk ve deneyim aktarım seansları sayesinde tanışma fırsatı yakalayacaklar.

*Bu eğitim şirketlerin pazarlama, marka yönetimi, halka ilişkiler, iletişim vb. bölümlerinde en az 5 yıl deneyim sahibi iş dünyası profesyonellerini geliştirmeye yönelik bir programdır.

Ayrıntılı Bilgi ve Katılım İçin

15. Geleceğin Lider CFO'ları | Stratejik Finasal Liderlik Sertifika Programı

Young-businessman-using-cell

Liderlik, bir yöneticinin kazanması gereken en önemli özelliklerden biri.

Bir CFO’nun sahip olması gereken yetkinlik ve teknik özelliklerin kapsama alındığı, toplam 11 gün sürecek olan bu sertifika programı boyunca katılımcılar, Türkiye’nin finans – muhasebe alanında en önemli eğitmenleriyle çalışacaklar.

* Bu eğitim de finans – muhasebe alanında en az 5 yıl deneyimli iş dünyası profesyonellerini geliştirmeye yönelik bir programdır.

Ayrıntılı Bilgi ve Katılım İçin

Kaynak

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.