Öğrenci Kariyeri Banner

İş Dünyasında Etkin Olabilmek İçin Takip Etmeniz Gereken 10 İsim

İş Dünyasında Etkin Olabilmek İçin Takip Etmeniz Gereken 10 İsim
Aileniz, sosyal çevreniz ve iş arkadaşlarınızla bağlantıda olmak için en az bir sosyal medya hesabınız vardır. Çevrenizdeki insanlarla bağlantıda olmak dışında facebook  veya twitter gibi mecralarda girişimci ve ünlüleri takip ediyorsunuzdur. Bu ünlü isimler  kişisel hayatları, maceraları, tatil fotoğrafları dışında ilham veren fikirler de sunuyorlar.

Mark Zuckerberg


Mark Zuckerberg: Kendinize Meydan Okumak İstiyorsanız

 50 milyar dolarlık değeri olan Facebook CEO’su Mark Zuckerberg dünyadaki en zengin insanlardan biri olarak şu an kendi yarattığı sosyal medya mecrasında 85 milyon takipçisi bulunmakta. İş ve hayatınızda kendinizi geliştirmek istiyorsanız bu listeye dahil olmalısınız.


Zuckerberg kişisel hedeflere ulaşma konusuna kendini adamış bir isim olarak çevresindeki insanları da kendilerini zorlamaları konusunda teşvik etmekte.

· Facebook: Mark Zuckerberg

· Twitter: @Finkd

· Instagram: zuck

Tony Robbins


Tony Robbins: Parayı Ustaca Yönetmek İçin

Twitter ve Facebook’ta yaklaşık 3 milyon takipçi sayısı ve 500 milyon dolarlık servetiyle Tony Robbins, paranızı yönetmek için ideal bir finans uzmanı. Sözleriyle ilham veren biri olarak tanınan Robbins, twitter takipçilerine, “istediğinize ulaşmaktan sizi alıkoyan şey, ona neden sahip olamayacağınızla ilgili hikayeler uydurmanızdır” paylaşımında bulundu.

Facebook: TonyRobbins

Twitter: @TonyRobbins

LinkedIn: Robbins

Instagram: TonyRobbins

Warren Buffet


Warren Buffet: İyi Bir Yatırımcı Olmak İçin

65 milyar dolarlık servetiyle dünyanın en başarılı yatırımcılarından biri olan Buffet, gelirinizi ve yatırımlarınızı artırmak konusunda tavsiye alabileceğiniz önemli isimlerden biri.

Twitter : @WarrenBuffett

Bill Gates


Bill Gates: Liderlik Tavsiyesi Almak İçin

Microsoft’un kurucusu Gates, 90 milyar dolarlık servetiyle teknolojiye ilgi duyanlar için takip edilmesi gereken bir isim. 6.7 milyon takipçisiyle Linkedin’de kanaat önderi olan Gates’in liderlik ve başarıya ulaşma paylaşımlarından fayda sağlayabilirsiniz.

Facebook : BillGates

Twitter : @BillGates

LinkedIn : Bill Gates

Tim Ferriss


Tim Ferriss: Cesur Olmak İçin

 Podcaster, yazar, girişimci ve erken aşamada teknoloji girişimcisi olanTim Ferriss, NYT En Çok Satan iş kitabı olan 4 Saatlik Workweek dahil birçok kitabı yazdı. 1.4 milyon Twitter takipçisiyle, Ferriss, üretken olmak ve cesareti artırmak için takip edilmesi gereken oldukça etkin bir isim.

Facebook: TimFerriss

Twitter: @TFerriss

LinkedIn: Tim Ferriss

Instagram: TimFerris

Jeff Bezos


Jeff Bezos: Parakende Hakkında İpuçları İçin

 Amazon’un kurucusu ve Washington Post’un sahibi olan Bezos, 70 milyar dolarlık serveti ve 910 bin takipçisiyle teknoloji, yatırım ve perakende girişimciliği hakkında takip edilmesi gereken bir isim.

Twitter : @JeffBezos

Robert Kiyosaki


Robert Kiyosaki: Daha İyi Bir Girişimci Olmak İçin

 Bir finansal borcun üstesinden gelmek istiyorsanız, girişimci, yazar ve motivasyon konuşmacısı olan Robert Kiyosaki’yi takip edebilirsiniz. Kiyosaki 1 milyon Twitter ve 3,4 milyon Facebook takipçisine düzenli olarak kişisel finans tavsiyelerinde bulunmakta. Bakış açınızı değiştirmeye hazırsanız Kiyosaki’yi takip edebilirsiniz.

Facebook: RobertKiyosaki

Twitter: @TheRealKiyosaki

Instagram: TheRealKiyosaki

Clark Howard


Clark Howard: Tüketici Alışveriş İpuçları İçin

 Bir tüketici avukatı ve NY Times çok satanlar yazarı olan Clark Howard, para yönetimi konusunda bilgeliği sebebiyle yüksek sayıda takipçisi bulunmakta. Gelir seviyenizden bağımsız olarak finansal durumunuzu iyileştirmeye yönelik pratik teknikleri için Howard’ı takip edebilirsiniz.

Facebook: ClarkHoward

Twitter: @ClarkHoward

Robert Herjavec


Robert Herjavec: İşinizde Karlılık İçin

 Ürünlerinizi satmak veya karlılık için tavsiyeler arıyorsanız, günümüzün başarı hikayesi Robert Herjavec sosyal medyada takip edebileceğiniz etkili isimlerden biridir.

LinkedIn etkili isimlerinden ve ABC'de Shark Tank ile bilinen ve bilgi güvenliği şirketi Herjavec Group’un kurucusu olan Robert Herjavec, girişimcilik kariyerinizde bir zıplamaya yardımcı olabilir.

Facebook: RobertHerjavec007

Twitter: @RobertHerjavec

LinkedIn: Robert Herjavec

Instagram: Robert_Herjavec

Richard Branson


Richard Branson: Büyük Düşünmek İçin

 Virgin Group’un kurucusu Richard Branson, bir markayı büyütmek için takip edebileceğiniz bir isim. Branson takipçilerine hayallerini gerçekleştirirken iyimser kalmayı önermekte. Maceraperest ve iş zekası yüksek olan Branson, twitter’daki paylaşımında “Büyüme odaklı anlayışa ulaşma konusunda en önemli tavsiyem ne olur? Hatalarınız hakkında konuşun.” diyerek büyük egoya sahip olmadan büyük düşünmek gerektiğini öneriyor.

Facebook: RichardBranson

Twitter: @RichardBranson

LinkedIn: Richard Branson

Instagram: RichardBranson

 

Kaynak

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.