Öğrenci Kariyeri Banner

iPhone 15 Serisi Türkiye'de Satışa Sunuldu!

iPhone 15 Serisi Türkiye'de Satışa Sunuldu!

Apple, iPhone 15 serisini bugün itibarıyla Türkiye'de resmen satışa sundu. Teknolojiseverler, Apple şubelerine giderek cihazları yakından inceleyebilir ve satın alabilirler.

Serinin Fiyatları  49.999 TL'den Başlıyor!

Teknoloji devi Apple'ın 12 Eylül'de tanıtımını gerçekleştirdiği iPhone 15 serisi için beklenen gün nihayet geldi. Şirket, yeni telefonlarını Türkiye'de satışa sundu. Kullanıcılar, bugün itibarıyla iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max modellerini satın alabilirler.

Apple'ın iPhone 15 serisinin fiyatları 49.999 TL'den başlıyor. Serinin en yüksek donanımlı versiyonu olan 1 TB'lik iPhone 15 Pro Max ise 92.999 TL'ye satışa sunuldu. Eğer telefonu Apple'ın kendi internet sitesinden daha önceden sipariş verdiyseniz teslimat süreciniz çoktan başlamış durumda.

Ancak işin kötü yanı, Apple'ın kendi satışlarında bekleme süresi çok uzun. Apple'ın kendi internet sitesini kullanarak bugün iPhone 15 siparişi verirseniz, ortalama bekleme süreniz şu şekilde olacak:

  • iPhone 15 ve iPhone 15 Plus: 5-6 hafta
  • iPhone 15 Pro: 6-7 hafta
  • iPhone 15 Pro Max: 7-8 hafta

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.