Öğrenci Kariyeri Banner

İnterrail Türkiye'den Güzel Bir Haber: Gezginlere Seyahat Bursu

İnterrail Türkiye'den Güzel Bir Haber: Gezginlere Seyahat Bursu
seyahat-m

[ad name="HTML"]

İnsanları seyahate teşvik için mesai harcayan grup üyelerinin son aktivitesi "yola çıkmak" isteyen herkesi ilgilendiriyor.

Köy okullarına yaptıkları yardımlar ve düzenledikleri kamp aktiviteleriyle basında adından söz ettiren gezginler seyahat bursu veriyor !!


interrail-koyu


Bir yıl boyunca kesintisiz olarak verilecek seyahat bursu'nun geri ödemesi, fotoğraflar ve seyahat anıları olacak. Sayıları 50.000'i bulan gruptan, adının açıklanmasını istemeyen bir seyahatsever, maddi imkansızlıklar sebebiyle gezi programlarını ertelemek zorunda kalan bir kişiye burs verecek.

İŞTE O MÜKEMMEL GRUBUN ADRESİ

Burs için tek şart, seyyahın bol bol seyahat etmesi, fotoğraf çekmesi ve anılarını yazması olacak. Şanslı kişinin seçilmesi için yarışma hazırlığında olan grup yöneticisi Bestami Köse; "Burs, Bir gezginin başına gelebilecek en güzel şanslardan. Bir yıl boyunca maddi manevi desteğimizi seçilen arkadaşımızın üzerinden çekmeyeceğiz. Kendisinin de bir blog yazarak maceralarını paylaşmasını isteyeceğiz. Bizce adil bir anlaşma. Burs için yapılacak seçim de adaletli olacak" dedi.

Yarışmaya katılma şansını yakalamak için Interrail Türkiye'nin sosyalmedya sayfalarına üye olmak ve yarışma duyurusu için takipte kalmak yeterli !

aliİçerik ÖğrenciKariyeri ekibinden Cihat Mola tarafından gönderilmiştir.

İletişim Bilgileri;
Facebook | Twitter |



[ad name="Google Adsense"]

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.