Öğrenci Kariyeri Banner

Instagram Pazarlama Yöneticisi Donal Mac Manus Türkiye'den Hangi Hesapları Takip Ettiğini Açıkladı!

Instagram Pazarlama Yöneticisi Donal Mac Manus Türkiye'den Hangi Hesapları Takip Ettiğini Açıkladı!
Google’da yürüttüğü çalışmalarının yanı sıra Instagram’ın EMEA (Europe, the Middle East and Africa) bölgesinden sorumlu pazarlama yöneticisi olan Donal Mac Manus geçtiğimiz aylarda Kristal Elma Festivali’nin konukları arasında yer aldı. 20 dakikalık konuşmasında Instagram’ın sadece aile ve arkadaş takibi içi kullanılmaması gerektiğinin altını çizen Donal Mac Manus Türkiye’den takip ettiği, yaratıcı bulduğu hesapları açıkladı. Vay be dedirten o hesaplar sizlerle :)

@haakankeles

Hakan KELEŞ

Çektiği sokak fotoğraflarını yaptığı illüstrasyonlarla birleştirince ortaya Lilliput serisi ortaya çıkmış. Neden Lilliput derseniz açıklaması var bu isim Gulliver'in Gezileri kitabında Gulliver’ı esir alan cücelerden geliyor. Keyifle takip edebileceğiniz bir hesap.

hakan-keles

 

@civilking

Mehmet KIRALİ

Senelerdir endüstriyel mutfak tasarımı yapan bir holdingde çalışırken Instagram sayesinde hayatının yönü değişmiş. Günümüzde bize dünyaya oturmaya mı geldik hadi kalkın gezin dedirtecek fotoğraflar çeken biri olarak karşımızda.

mehmet-kırali

 

@ekinberil

Ekin BERİL

Çoğumuz Ekin Beril deyince yüzünün yarısını hatırlıyorsa eveeet doğru kişiyi düşünüyorsunuz. Instagram’da aktif bir kullanıcı olması sebebiyle yüzünün tamamını görme şansına eriştik :) Kendine has biçimde oluşturduğu videolar ve söylediği şarkılarla belli bir kitleye ulaşan sanatçıya başarılar diliyoruz.

ekin-beril

 

@kuklasureyya

Kukla Süreyya

Kukla Süreyya başta sıradan bir tabu kuklası olarak görünebilir; ama hesabı uzun süredir takip ediyorsanız (benim gibi) sanki normal bir arkadaşınızı takip ediyormuş gibi hissettirmeye başlıyor. Süreyya resmen içimizden biri seyahat ediyor, cilt bakımı yapıyor, bazen yatağından hiç çıkmak istemiyor, sevdiceği Kırmızı ile birlikte yıl dönümü kutluyorlar falan öyle yani daha nasıl anlatılır takip edin görün :)

kukla-sureyya

Kaynak

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.