Öğrenci Kariyeri Banner

İnstagram’ın CEO’sundan İtiraf

İnstagram’ın CEO’sundan İtiraf

TikTok’un birebir aynısı olarak kabul edilen “İnstagram Reels” hala beklendiği kadar ilgi görmedi. Bu durumu İnstagram’ın CEO’su Adam Mosssseri’da açık olarak kabul etti.

Bilindiği üzere İnstagram, ilk önce Snapchat’den “Hikâye” özelliğini almıştı. Bununla birlikte de büyük bir başarı elde etmişti. Başta çok fazla tepki çekse de zaman içinde bu durum unutuldu. Kısa bir süre önce de TikTok'dan video özelliği olan “Reels” kısmını kopyaladı. Bu konu üzerine açıklama yapan Adam Mosserio, Snapchat’in hala çok önde olduğunu ve henüz başarılı olamadıklarını anlatan bir açıklama yaptı.

İnstagram’ın CEO’sundan İtiraf

Şirket geçtiğimiz ay, Reels üzerinden alışveriş yapabileceğimizi de duyurdu. Bunun üzerine MAC Cosmetics, Revolve, Song of Style by Aimee Song ve NBA gibi büyük markalar da Reels üzerinden satış için hareket geçti ve bu özelliği kullanmaya başladı. Hala beklenen kadar ses getiremediği bir gerçek olsa da, yapılan güncellemelerle durumun gelecek günlerde daha iyi noktalara taşınacağı değerlendiriliyor.


Dila Ergin

Öğrenci Kariyerinde İçerik Yazarı

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.