Öğrenci Kariyeri Banner

İnsan Kaynakları Faaliyetlerine Yön Verenler Zirvesi

İnsan Kaynakları Faaliyetlerine Yön Verenler Zirvesi


iky_manset
Marmara Üniversitesinin İş ve Kariyer Kulübü MieS  4-5-6 Mart'ta İnsan Kaynakları Faaliyetlerine Yön Verenler Zirvesi etkinliği düzenliyor. Kulübün etkinlik sayfasında yer alan duyuru şu şekilde;






Marmara Üniversitesinin En Aktif İş ve Kariyer Kulübü MieS olarak, 4-5-6 Mart'ta gerçekleştireceğimiz İnsan Kaynakları Faaliyetlerine Yön Verenler Zirvesi ile sizi bir kez daha alanlarında kariyerinin "Zirvesi"ndeki isimlerle buluşturuyoruz.Peki ya bu sene İnsan Kaynakları Faaliyetlerine Yön Verenler Zirvesi'de sizleri neler bekliyor?
> Artık gelenekselleşmiş olan 'Başarı Hikayeleri' adlı panelimizde bol miktarda CEO ile karşılaşacaksınız.
> 'E-Ticaret Zirvesi' adında başka bir panele daha organizasyonda yer vereceğiz. E-Ticaret hakkında meraklı birçok arkadaş için hazırladığımız bu panelde yine sektörün önde gelen isimlerini ağırlayacağız.
> Kariyer yolunda eğitimin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Bu sebeple biri 'Etkili Konuşma Eğitimi' diğeri 'Sosyal Medya Eğitimi' olmak üzere iki adet eğitim oturumu da olacak.
> Ayrıca organizasyonumuza renk ve heyecan katması adına ödüllü bir yarışmaya yer vereceğiz. Şimdilik sürpriz olsun.
> Sektör dışı birkaç ismin daha katılım göstereceği İKFYVZ genel anlamda bu sene sizi çok şaşırtacak.Ayrıntılar için sayfamızı takip edebilirsiniz ;
'' https://www.facebook.com/ikfyvz ''

4-5-6 Mart'ta görüşmek üzer
ONLINE BILET:


e


Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.