Öğrenci Kariyeri Banner

İLTEK Günleri 12. Kez Teknoloji'nin Adresi!

İLTEK Günleri 12. Kez Teknoloji'nin Adresi!
12. İLTEK GÜNLERİ BAŞLIYOR!

Bilişim, elektronik ve telekomünikasyon sektörleri 12. İLTEK Günleri'nde mercek altına alınıyor! Teknik ve kariyer odaklı oturumlar, paneller, CEO Forum, ücretsiz eğitimler, "Simülasyon ve Sanal Gerçeklik Fuarı" ile bilinen ve köklü bir etkinlik.

Elektronikten yazılıma, telekomünikasyondan bilişime kadar birçok sektörü mercek altına alan, Yıldız Teknik Üniversitesi IEEE Öğrenci Kulübü'nün düzenlediği 12. İLTEK Günleri, 28-29-30 Mart 2017 tarihlerinde Davutpaşa Kampüsü Elektrik-Elektronik Fakültesi Konferans Salonu'nda.
3 gün boyunca çeşitli paneller, forumlar, oturumlar,  teknik eğitimler ve hareketli stant alanlarıyla Türkiye’nin dört bir yanından gelen katılımcılarıyla İLTEK Günleri, 'akademisyen-öğrenci-şirket' üçlüsünü bir araya getiren, hem kariyer hem de teknik anlamda katılımcılarını bilgilendiren, teknoloji sektörünün en popüler öğrenci etkinliklerinden biridir.



Önceki yıllarda Türksat, KoçSistem, Turkcell, Yandex, Nvidia, Huawei,  Ekin Technology, IBM, Microsoft, Ericsson, Etiya, Vestel,  BilgeAdam, BGA, TÜTED, TBD, Intel, Türk Telekom, Oracle, Vodafone, Digitürk, Nokia, Tübitak, Cisco, Qualcomm, Codemodeon gibi büyük şirketlerin ve kuruluşların desteğiyle gerçekleşen İLTEK Günleri, bu yıl da 12 yılın vermiş olduğu güven ve tecrübe ile güçlü bir etkinlik programına sahip olarak katılımcılarını ağırlamaya hazırlanıyor.


YTÜ Elektrik Elektronik Fakültesi'nde düzenlenecek olan 12. İLTEK Günleri'ne gitmeden önce online kayıt yaptırmalısınız.

YTÜ IEEE Nedir  ?

ytü i

YTÜ IEEE Öğrenci Kulübü, "SADECE DERSE GİREREK MÜHENDİS OLUNMAZ!" sloganı ile Yıldız Teknik Üniversitesi’ndeki; Elektrik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği ve Bilgisayar Mühendisliği öğrencilerinin çabalarıyla 8 Mayıs 2001 tarihinde kar amacı gütmeyen, dünyanın en büyük mesleki ve teknik organizasyonu olan IEEE (Institude for Engineers and Everybody Else)'nin 1150 öğrenci kolu arasında resmi olarak faaliyete geçmiştir.

ETKİNLİK İÇERİĞİ 

12. iltek günleri ile ilgili görsel sonucu

3 Boyutlu Yazıcılar, Akıllı Şehirler, Big Data, Cloud,  Akıllı Arabalar, E-Ticaret, Giyilebilir Teknoloji, Görüntü İşleme, İnsansı Robotlar, Nanoteknoloji, Internet of Things, Sanal ve Arttırılmış Gerçeklik, Sanayi 4.0, Savunma Teknolojisi, Siber Savaşlar, Veri Tabanı, Yapay Zeka ve Yapay Sinir Ağları işlenecek konulardan sadece birkaçı.

Ayrıca etkinlik süresince Büyük şirketlerin sponsorluğu ile gerçekleşen etkinlikte şirketlerin açmış oldukları stantlarda yetkililer ile görüşebilir, CV bırakabilir, staj başvurusunda bulunabilir, teknik ve kariyer oturumlarının yanı sıra sektörün öncü firmalarının CEO veya Genel Müdürlerinin katılımıyla gerçekleşen CEO Forum'da başarılı bir kariyerin altın sırlarını ilk ağızdan öğrenebilirsiniz.


30 Mart 2017 tarihinde, yani etkinliğin son gününde VR sistemlerinden büyük simülasyon makinelerine kadar pek çok sanal gerçeklik cihazını deneyimleyebileceğiniz Simülasyon ve Sanal Gerçeklik Fuarı'na katılabilirsiniz.





Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.