Öğrenci Kariyeri Banner

İlişkinize Zarar Verebilecek 15 Kötü Alışkanlık

İlişkinize Zarar Verebilecek 15 Kötü Alışkanlık



Romantizm denildiğine birçok insanın aklına sevgililer gününde alınan hediyeler, çiçekler, çikolatalar, romantik yemekler gelir. Ancak sağlam bir ilişkinin temelinde yatan en önemli şey, iki tarafın da kendisini mutlu ve sağlıklı hissedebilmesidir. Bu noktada, romantik sürprizler ne yazık ki her zaman işe yaramayabilir.

Mutlu bir ilişki sağlıklı iletişim, karşılıklı saygı ve iki tarafın da iyi alışkanlıklar geliştirmesini gerektirir. Daha açık olmak gerekirse; yeni bir ilişkiye başladığınız halde düzenli olarak eski sevgilinizin Facebook hesabını kontrol etmek, hissettiklerinizi içinize atmak ya da her gece sağlıksız yemeklerle beslenmek ilişkinizi olumsuz etkileyebilir.

Peki, ilişkinizi olumsuz etkileyebilecek alışkanlıklarınız neler olabilir? “Her şeyim dört dörtlük ama ilişkimde problem yaşıyorum” diyenlerdenseniz, partnerinizin ya da sizin aşağıdaki alışkanlıklarından biri ilişkinizi olumsuz etkiliyor olabilir.

İşte ilişki sırasında kaçınmanız gereken 15 kötü alışkanlık;



Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.