Öğrenci Kariyeri Banner

'HR Leadership Summit'le İnsan Kaynakları Dünyasının Kapılarını Açmaya Hazır mısın!

'HR Leadership Summit'le İnsan Kaynakları Dünyasının Kapılarını Açmaya Hazır mısın!

İnsan Kaynakları dünyasının kapılarını aralayan, sektörün önde gelen isimleriyle buluşturan HR Leadership Summit'e hazır mısın?

İnsan Kaynakları alanında deneyim kazanmak ve sektördeki gelişmeleri yakından takip etmek isteyen yetenekleri etkinlikte bir araya getirerek sektördeki güncel konuları, gelecek trendleri ve iş fırsatlarını birlikte keşfetme şansını yakalayabilirsin. İnsan kaynaklarında görev yapan üst düzey yöneticilerin tecrübelerini genç yeteneklerle paylaşacağı, şirket kültüründen bahsedip iş/staj fırsatlarına değinilecek HR Leadership Summit etkinliği Gençlik İletişim Ajansı olan BadiWorks tarafından gerçekleştirilecek.

Kimler Katılabilir?

Üniversitelerde 3. veya 4. sınıf öğrencileri, yeni mezun veya yüksek lisans öğrencileri, İnsan Kaynakları alanında her düzeydeki profesyonelin ve sektöre ilgi duyan herkes katılım sağlayabilir. 

Sizi Neler Bekliyor?

CHRO'larla Tanışma: 

Chief Human Resources Officer (CHRO) pozisyonundaki liderlerle birebir tanışma fırsatı yakalayıp, sektördeki üst düzey insan kaynakları profesyonelleri ile etkileşimde bulunarak, onların deneyimlerinden faydalanıp network edinme imkanına sahip olabileceksiniz.

İş ve Staj Fırsatları:

Etkinlik, katılımcılara sektördeki önde gelen şirketlerin temsilcileri ile buluşma ve potansiyel iş veya staj fırsatlarını değerlendirme imkanı sağlıyor. 

Sertifika Kazanma:

Etkinliğe katılanlar, CV'lerine ekleyebileceği İnsan Kaynakları liderliği alanında edindikleri bilgileri ve deneyimleri belgelemek adına bir sertifika alma şansına sahip olacak. 

Geçmiş Dönem Katılımcılarımız:

Eğer sende, İnsan Kaynakları alanında kariyer yapma hedefindeysen, sektördeki yenilikleri takip edip mevcut bilgilerini güncellemek istiyorsan senide aramızda görmekten mutluluk duyarız!

20 Aralık Çarşamba günü Online olarak gerçekleştirilecek etkinliğimizde yerinizi almak için aşağıdaki butona tıklayarak başvuru yapabilirsiniz.

-Etkinlik sertifikalıdır.

Başvur!

 


Tuğba Nur Pehlivan

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Tuğba Nur Pehlivan..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.