Öğrenci Kariyeri Banner

Hey, Sen Cazkolik! Caz Müzik İle İlgileniyorsan Bu Haberimize Bekliyoruz!

Hey, Sen Cazkolik! Caz Müzik İle İlgileniyorsan Bu Haberimize Bekliyoruz!
Bildiğiniz üzere 24 yıldır her sene İstanbul Caz Festivali düzenleniyor. Bu festivalde 16. kez düzenlenecek Genç Caz konserlerinde sen de yer almak ister misin? Yeteneklerini herkese gösterebilme fırsatını değerlendirmek istemez misin? O zaman tek yapman gereken 4 Mayıs 2018 saat 17.00' a kadar başvuru formunu doldurman.

Peki başvuru yapman için nelere gerektiğinden bahsedelim. Öncelikle Genç Caz'a profesyonel bir albüm yayınlamamış ve müzisyenleri 30 yaşın altında olan topluluklar katılabiliyor. Ayriyeten genç müzisyenler seçmelere klasik ya da çağdaş caz çalışmalarının dışında fusion caz, rock caz, R&B, blues, acid caz, soul gibi benzer tarzlardaki demolar ile katılabilirler.

Genç Caz Seçici Kurulu başvurular içinden 10 topluluk seçecek ve 27 Mayıs günü seçmelere çağıracaktır.

Peki bu seçmelerde ne oluyor?

Seçici Kurul bu seçilen bu toplulukların 15'er dakikalık canlı performanslarını izliyor. Seçmeler sonucu 6 isim belirlenecek ve 25.İstanbul Caz Festivali'nde yer alacaklardır. Kazananlar ayriyeten festival kitapçığı ve web sitesinde, diğer ünlü sanatçılar içerisinde yer alacaklar.

Eğer yeteneğin olduğunu düşünüyorsan, ortalığı inletirim diyorsan kesinlikle bu fırsatı kaçırma.

Kaynak

 

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.