Öğrenci Kariyeri Banner

Haydarpaşa'da Festival Var!

Haydarpaşa'da Festival Var!
Boğazın incilerinden Haydarpaşa Tren Garı'nın nostaljik etkisi Türk filmlerinden, romanlarına kadar hep hissedilmiştir. Köyünden kaçan hayallerinin peşinden koşan genç kızında ilk durağıdır Haydarpaşa, arkasında sevdiklerini bırakıp gitmek zorunda kalanların da. Edebiyatımızda başlangıcın ve bitişin sembolü olmuştur bugüne kadar. Yıllardır varlığını devam ettirmekte zorlansa da, önümüzdeki günlerde hikayesine ilham olduğu onlarca kitap ve dergiye de ev sahipliği yapacağı bir festivalle soğuyan duvarları biraz olsun ısınacak.

800px-Haydarpasa_train_station

Kadıköy, Üsküdar ve Beyoğlu'ndan gelecek 40  sahaf Haydarpaşa'da toplanacak. Aynı zamanda bu etkinlik garın kapılarını kapatmadan gerçekleştirdiği son etkinlik olacak.

facebook_event_186030435294634

Festival 18 Kasım'da başlayıp 3 Aralık'a kadar 1. peron  Haldun Taner Sokakta yer bulacak. Birçok felaketi atlatmış, birçok sevince ve gözyaşına ev sahipliği yapmış bu yapının canlılığını hissetmek için gidilebilecek harika bir etkinlik!

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.