Öğrenci Kariyeri Banner

Hayatınızı Değiştirecek 10 Kitap Önerisi

Hayatınızı Değiştirecek 10 Kitap Önerisi
Hepimizin hayatında dönüm noktaları olmuştur. Kimi zaman hayatımızı değiştiren bir olay ile karşılaşsak bile aslında okuduğumuz her kitap hayatımıza dokunur. İşte hayatınızı değiştirecek 10 kitap önerisi;

1

  1. Kürk Mantolu Madonna- Sabahattin Ali: Hoşlandığınız insana kitabı verdiğiniz zaman veya bu kitaba             birlikte başladığınız zaman aşka bakış açınızın değiştiğini göreceksiniz. Sadece aşka değil hayata da farklı        bir pencereden bakmaya başlayacaksınız.


 

  1. Olasılıksız- Adam Fawer: Eğer hayatta bir şeylerin sadece şansa bağlı olduğunu düşünüyor iseniz, kitap sizi hayatın aslında doğru hesaplandığı zaman olasılıklar dahilinde yaşandığını ve şansın burada söz konusu olamayacağını anlatıyor.



  1. Amak-ı Hayal: Filibeli Ahmet Hilmi: Deli sandığımız insanların bazen hayatımızı değiştirebilecek kadar güçlü olduğunu bilemeyiz. Bir deli ile hayatı keşfetmeye var mısınız?



  1. Martı- Jonattan Livingston: Bir şeyleri başarmak istediğiniz zaman gerekli çabayı harcadığınız an başarıyı en sonunda yakalayacağınızın kanıtı olarak bu kitabı gösterebiliriz.

    [ad name="Google Adsense"]



  1. Aşk- Elif Şafak: Gerçek aşk ilahi olan mı yoksa bir kişiye duyulan mı? Belki de aşkı böyle sınırlandırmaya gerek yoktur. Aşka karşı bambaşka bir bakış açısı kazanabileceğiniz bir kitap.



  1. Aklından bir sayı tut- John Verdon: Sizi sizin kadar yakın tanıyan birisine rastladınız mı? Belki de sizden bile daha iyi tanıyordur. Tesadüflerin insan hayatını nasıl etkileyeceğine inanamayacaksınız.



  1. Simyacı- Paulo Coelho: Bir çobanın hayatının nasıl değiştiğine hayret edeceğiniz ve bambaşka bir hayatın sizi mutlaka bir yerlerde beklediğine inanacağınız bir kitap.



  1. Empati- Adam Fawer: Gerçekten de özgür irademiz ile tüm seçimlerimizi yaptığımızı düşünürken, bizi bu seçimlere zorlayan sesin kime ait olduğunu biliyor muyuz? İrade ile ilgili bildiklerinizi sorgulatacak bir kitap.



  1. Küçük Prens: Bir çocuğun gözünden acaba büyüklerin dünyasına bakmak nasıl olur? Siz de bunu deneyimleyebilmek adına kitabı okuyabilirsiniz.



  1. Tutunamayanlar- Oğuz Atay: İnsanın anlatıldığı mükemmel kitaplar arasında yer alır. Sıradan hayatınıza ışık tutacak bir kitap olmayı başarıyor.


Kaynak

Bu Yazı ÖğrenciKariyeri Ekibinden Arzu Yıldırım tarafından gönderilmiştir.
İşte kendisine ulaşabileceğiniz hesaplar; Facebook | Twitter

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.