Öğrenci Kariyeri Banner

Hatırlama ve Planlama Konusunda Hayatınızı Kurtaracak Mobil Uygulama!

Hatırlama ve Planlama Konusunda Hayatınızı Kurtaracak Mobil Uygulama!

Günlük hayatınızda yapmanız gereken işleri devamlı unutuyorsanız ve hayatınızı düzenleme konusunda sıkıntı yaşıyorsanız sizlere ilaç gibi gelecek bir uygulama paylaşıyoruz.

Android ve ios işletim sistemine sahip olan tüm cihazlarda kullanılabilen TickTick uygulaması hatırlatıcı özelliğinin yanında birçok konuda sizlere yardımcı olabilir.

Uygulama içerisindeki diğer özellikler:

  • Özel zil sesleri mevcut. Herhangi bir hatırlatıcı için özel bir ses tonu kullanabilirsiniz. Örneğin; ilaç alacaksınız, ilaç zil sesini ayarlayabilirsiniz.

  • Harika bir Widget'a sahip. Aslında bir değil 11 tane widget'ı var. Standart olanında bir hatırlatıcıyı ertelediğinde "bak bunu erteledin" diye kırmızı yazıyor.

  • Uygulama sorunsuz bir şekilde cross-platform çalışıyor. Farklı cihazlardan kontrol sağlamanıza imkan veriyor.

  • Güne başlarken "Bugün sana bunları hatırlatacağım" şeklinde ufak bir özet bildirimi yolluyor.

  • Premium kullanırsanız bir alışkanlığa başlamak isterseniz size dakika/gün/hafta falan sayıyor.

  • Aynı hesaptan birden fazla kişi kullanıyorsa isme özel hatırlatıcılar da aktarabiliyorsunuz. Örneğin "ayşe kitap alacak, fatma evi temizleyecek v.b"

Tüm bu özelliklere baktığınızda uygulama aslında bir hatırlatıcıdan çok daha fazlası. Hayatınızı sizin yerinize düzene sokarak cebinizde taşıdığınız bir asistan görevini görüyor diyebiliriz.

Siz de uygulamayı indirmek isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

 

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.