Öğrenci Kariyeri Banner

Harvard’dan Oxford’a Ücretsiz Online Kurslar

Harvard’dan Oxford’a Ücretsiz Online Kurslar

Pandemiyle yüzleşmemizden önce tüm dünya olarak teknoloji devrine girdiğimiz için çoğu kurum ve kuruluş eğitimlerini online ortama açma kararı aldı. Şimdi ise evimiz, barkımız hatta yuvamız haline gelen bilgisayarlarımızla birlikte yaşamayı daha da benimserken sınıf ortamında kurs dersleri alma devrinin kapandığını düşünürsek online kursların sözünün geçtiği yerdeyiz diyebiliriz.

Muhtemelen bu dönemde en az bir kez bile olsa yapacak hiçbir şeyin kalmadığını düşünmüşüzdür. Aslında halen yapılacak tonla şey var. İşte şimdi burada onlardan biriyle yüz yüzesin. Biraz da o sularda yüzelim ve birikimimize birikim katalım. Keyifle eğitim alabileceğin online kursları listene eklemeye hazırsan başlayalım.

Harvard Üniversitesi

kurslar

Harvard Üniversitesi’nden sanat, kurumsal hayat, bilgisayar, sağlık, matematik, sosyal bilimler ve 55 farklı alanda alabileceğiniz sertifikalı ücretsiz eğitimlere buradan ulaşabilirsiniz.

Via Akademi

kurslar

Via Akademi, bize online, offline, dokümanlı ve yüz yüze olmak üzere dört şekilde eğitim fırsatı sunuyor. 20’ye yakın eğitmenle birlikte astrolojiden müzik terapisine kadar ilginizin olduğu alanlara yönelik sertifikalı eğitimlere buradan ulaşabilirsiniz.

İstanbul İşletme Enstitüsü

kurslar

Karşımıza genellikle “İienstitü” olarak çıkan ve 2 milyona yakın öğrenci barındıran bu platform aracılığıyla, 80’den fazla eğitmenden 100’den fazla eğitim almak isterseniz, eğitimlere buradan ulaşabilirsiniz.

İstanbul Boğaziçi Enstitüsü

kurslar

Deneyimli ve başarılı eğitmenler tarafından verilen 100’e yakın online kursların yanında, kurumsal eğitimler ve örgün eğitimler almak isterseniz, eğitimlere buradan ulaşabilirsiniz.

Coursera

kurslar

Üniversitelerden ve şirketlerden online kurslar, sertifikalar ve dereceler alarak kariyer basamaklarını emin adımlarla çıkmak isterseniz, eğitimlere buradan ulaşabilirsiniz.

Bilgeiş

kurslar

“Bilişim İle Gelişen İş Dünyası” adı altında mesleki yetkinliklerinizi artırmak ve yeni beceriler elde etmek amacıyla verilen mesleki eğitimlere buradan ulaşabilirsiniz.

Global Enstitü

kurslar

Yaşam ve sağlık, mesleki gelişim, kişisel gelişim, bilişim ve sanat dalları üzerine verilen eğitimlerden sertifika sahibi olmak isterseniz, eğitimlere buradan ulaşabilirsiniz.

Campus Online

kurslar

Üniversitelerdeki seçkin ve uzman akademisyenler tarafından sertifikalı olarak verilen bu eğitimler sayesinde sertifikanızı CV’nize ekleyerek iş hayatına bir adım önde başlamak isterseniz, eğitimlere buradan ulaşabilirsiniz.

Edx Courses

kurslar

160’tan fazla üye üniversite himayesi altında verilen altın değerindeki sertifikalı bilgisayar bilimleri, dil bilimi, veri bilimi, işletme ve yönetim, mühendislik ve beşeri bilimler eğitimlerine buradan ulaşabilirsiniz.

Türkiye Sağlık Vakfı

kurslar

Tıp öğrencilerinin veya tıp konusuna ilgisi olanların Türkiye Sağlık Vakfı onaylı sertifika aldığı tıp eğitimlerine buradan ulaşabilirsiniz.

Google Dijital Atölye

kurslar

Kişiye özel planlarla dijital pazarlama yolculuğunuzdaki birikimlerinizi ödüllü kurslarla taçlandırmak için sertifikalı eğitimlere buradan ulaşabilirsiniz.

Oxford Üniversitesi

kurslar

Kategorileri kısıtlı olsa da Oxford eğitmenlerinden çizim teknikleri, biyoetik, şirket kurmak ve demografik eğilimler üzerine podcastlerden oluşan eğitimlere buradan ulaşabilirsiniz.

Stanford Üniversitesi

kurslar

Sağlık, eğitim, mühendislik, sanat ve araştırma başlıkları altında Stanford akademisyenleri tarafından verilen eğitimlere buradan ulaşabilirsiniz.


Yaren İrem Binici

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Yaren İrem Binici

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.