Öğrenci Kariyeri Banner

Haftanın Önemli Gelişmelerini Senin İçin Derledik!

Haftanın Önemli Gelişmelerini Senin İçin Derledik!
Migros Master Minds

Sen de Migros’un E-ticaret ve Bilgi teknolojileri ekiplerini daha yakından tanımak ister misin? Tasarım odaklı düşünme metoduyla, Migros’un dijital ürünlerine yönelik inovatif fikir üretme, prototipleme ve gerçek kullanıcılarla yapılacak kullanılabilirlik testi hakkında deneyim kazanmaya ne dersin? Tüm bunlar seni heyecanlandırıyorsa, 5 Ekim Cumartesi günü gerçekleşecek “Migros Master Minds” Ideathon’una davetlisin! Üniversitelerin Yazılım, Elektrik-Elektronik ve Matematik Mühendisliği bölümünde okuyan 3. veya 4. sınıf öğrencileri Master Minds etkinliğine başvurabiliyor.

Haftanın 3 iş günü Migros’taki teknoloji ekiplerinde çalışabileceksen başvurunu bekliyoruz! Detaylı bilgi ve başvuru için TIK!

surec-takvimi

Enerjisa Enter Yetenek Programı 

Enerjisa dağıtım bölgesinde yer alan üniversitelerin mühendislik fakültelerinde, Elektrik Mühendisliği ve Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümlerinde okuyan 4. sınıf ve yüksek lisans öğrencisiysen yapılandırılmış bir rotasyon süreci ile Enerjisa Dağıtım süreçlerini tanıyabilir aynı zamanda ilgi alanını keşfedebileceğin yetenek programının avantajını yaşayabilirsin.

Başvuru için  TIK!

Enter-600x600

YEA (Young Executive Academy)

Geleceğin yönetici adaylarını yetiştirdiğimiz Young Executive Academy programımız geçtiğimiz yıllarda öğrenciler ve üst düzey şirket yöneticileri tarafından oldukça ilgi görmüştü. Akademiz bu sene de dopdolu programıyla 18-19, 25-26 Ekim tarihlerinde sizinle. İstanbul Ticaret Üniveristesi Sütlüce kampüsünde gerçekleşecek etkinliğin programı bu şekilde:

Ön Başvuru İçin Tık!

IMG-20190830-WA0017

 

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.