Öğrenci Kariyeri Banner

Hafta Sonu Yapılacak En Keyifli 12 Şey!

Hafta Sonu Yapılacak En Keyifli 12 Şey!
1- Boyama



Kaç yaşında olduğunuz farketmez! İhtiyacınız olan şey bir adet boyama kitabı ve istediğiniz türde boyalar... Hatta kardeşiniz varsa daha keyifli, hemen çağırın kardeşinizi ve beraber başlayın boyamaya! İsterseniz kuru boya kullanın, isterseniz sulu boya kullanın. Kahramanları boyayın, manzara resimleri boyayın. Hayal gücünüzü kullanarak rengarenk bir haftasonu geçirebilirsiniz!

2- Ve Puzzle!


İnternet sitelerinden kolaylıkla temin edebileceğiniz gibi D&R mağazalarından, hobi veya kırtasiye araç gereçleri satan mağazalardan kolaylıkla bulabileceğiniz birbirinden farklı bir sürü puzzle çeşitleri var. Sabırsızım uzun uzun uğraşamam derseniz 500 parça olanlarını tercih edebilirsiniz veya 2000 parçalık alıp tüm gününüzü tamamlamakla geçirebilirsiniz. Hatta arzu ederseniz tamamladığınız puzzle bozulmasın diye özel yapışkanıyla yapıştırarak evinizin bir duvarına çerçeveletip asabilirsiniz.

3- 3Y! (Yorgan-Yastık-Yatak)



Okula git gel, geç saatlere kadar derslerle boğuş sabah erkenden uyan, trafikte her gün can çekiş... Yetiştirmemiz gereken ödevler oluyor, katılım gösterdiğimiz kurslar oluyor, arkadaşlarımıza ve ailemize zaman ayırmamız gerekiyor derken... Tüm bunlar haliyle yoruyor  ve bedenimiz güçsüz düşüyor... Baş ağrısı ve yorgunluktan kurtulamıyoruz. Tüm bunların sıkıntısını hafta sonu atmak ve birazda olsa dinlenmek için bir seçenek olarak; (3Y!) Bu serin havalarda yatağınıza yatıp yorganınıza sarılarak yumuşacık yastığınıza başınızı koyduğunuzda her şey güzelleşiyor arkadaşlar...

4-Kitap ve Dergi Sayfalarında Kaybolun!


Güzel aşk romanlarıyla gününüzü aşk dolu geçirebilirsiniz! Sevdiğiniz tarzda kitaplar okuyabilirsiniz bunun yanı sıra ilgi alanınıza giren dergileri alabilir güncel bilgiler edinebilirsiniz. Kitap okuyarak güzel vakit geçirebilirsiniz.

5-  3-2-1 Dans!!!


Ve Dans! Hareketli yaşamı ve eğlenmeyi seviyorsanız... Oryantalden sokak dansına kadar birçok seçeneğe sahipsiniz. İstediğiniz tarzda bir dans kursuna gidip hafta sonunuzu eğlenceli geçirebilirsiniz.

6- Arkadaş Buluşması!


İlkokuldan, liseden, üniversiteden hatta eski mahallenizdeki arkadaşlarınızla buluşmak harika değil mi? Hele ki eski arkadaşlarınızla dedikodu yapma fikri... Hem eğlenceli bir gün geçirebilirsiniz hem de arkadaşlarınızı görmenin mutluluğunu yaşarsınız.

7- Eski Fotoğraflar Tozlu Raflardan Çıksın!


Mutlaka hepinizin evinde yıllar önceden çekilmiş birçok fotoğraf mevcuttur. Ben eski fotoğraflara bakmayı çok sevenlerdenim. Sizler de öyleyseniz zaman geçirmek için eski anılara dönebilirsiniz.

8- Film Ve Diziler Gününüze Eşlik Etsin!



Çok sevdiğiniz filmleri, dizileri tekrar tekrar izleyebilirsiniz. Arkadaşlarınızdan farklı film ve dizi tavsiyeleri alabilirsiniz. İster ağlama krizlerine girin isterseniz kahkaha krizlerine girin ne yapmak isterseniz. Mısır da patlatıp  keyifli zaman geçirebilirsiniz.

9- Instagram Kahvesi


Türk kahvesi yapsak yanına en güzelinden çikolatalar koysak camın önüne fincanı koysak, gün ışığı süzülürken böyle bir güzel fotoğraf çeksek de paylaşsak! Hemen hemen hepimiz bunu yapmışızdır. Türk kahvesinin kokusu bir ayrı, lezzeti ayrı ve en çok verdiği keyif eşsiz değil mi? Üstelik düzenli tüketildiğinde faydaları da var.

10- Workshop'a Ne Dersin?



Canınız sıkılıyor ne yapacaksınız bilemiyorsunuz her zaman aynı şeyleri yapmaktan bunalmış hissediyorsunuz. Öyleyse Workshop! Her türlü konu her türlü atölye! İstediğiniz alanda istediğiniz konuda belli bir üret karşılığı katılım sağlayabilirsiniz. Genellikle bir gün veya birkaç saat süren workshoplar mevcut. Önceden internet sitesinden kaydolabilirsiniz böylece farklı bir gün geçirmenin tadını çıkarabilirsiniz.
11- Hayal Gücün Çok Mu Geniş?! 



Hayal gücüm çok geniş, kafamda türlü türlü şeyler kuruyorum diyorsanız... Senaryo yazın! Şiir yazın! Alın detteri kalemi elinize başlayın yazmaya içinizden ne geliyorsa onu yazın. Ne istiyorsanız ne hissediyorsanız onu yazın. Yazmak mutlu eder, yazmak rahatlatır. İsterseniz kısa hikayeler yazın isterseniz bir film senaryosu yazın.

Özgürce hiçbir kısıtlama olmadan istediğiniz gibi yönetmen siz olun.
12- Hiçbir Şeyi Unutma!



Güzel bir defter edinin, yapın kahvenizi oturun masa başına... Yaşadığınız güzel anıları not edin. Anılarınızı yazın hissederek ki yıllar sonra okuduğunuzda yine aynı mutlulukla okuyun satırları... Unutulmasın güzel günleriniz, anılarınız. Sıkıldıkça açıp açıp okuyun keyfiniz yerine gelsin!

Huzurlu hafta sonları arkadaşlar,

      her zaman mutlulukla :)

Varsa Öneriniz Sizlerden de Dinlemek İsteriz :)

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.