Öğrenci Kariyeri Banner

Güne Pozitif Başlamak İçin Birkaç Öneri

Güne Pozitif Başlamak İçin Birkaç Öneri
Bazen sendromlu pazartesi günlerine, bazen kahvaltı keyfinin yaşanacağı pazar günlerine açıyoruz gözlerimizi. Haftanın 7 günü tabi ki zor ancak ufak tefek yapacağımız şeylerle güne daha pozitif başlayıp günümüzü daha güzel ve verimli geçirebiliriz unutmayalım ki ne istersek onu yaşarız! Şimdi günümüzün keyfini çıkarabilmek adına güne pozitif başlamak için birkaç öneriyi  sizlerle paylaşmayı istiyorum.

  • Temiz Hava


nocanvas_kapali-ortamlarda-hava-temizligi-lnvez

 

Gözlerimizi açtık, yatağımızdan kalktık. İlk iş perdeleri açıp güneş ışığının odaya girmesine izin vermek. Daha sonra hemen pencereleri açıp temiz havanın odamıza dolmasını sağlıyoruz.

  •  Günaydın Deyin!


Good-Morning-Image

Eşinize, çocuklarınıza, annenize, babanıza, kardeşlerinize, kapıcınıza, fırıncı abiden bakkalcı amcaya, iş arkadaşlarınıza kadar tüm tanıdıklarınıza yüzünüzde kocaman bir gülümsemeyle 'Günaydın' deyin tıpkı fırından yeni çıkmış bir ekmek sıcaklığında :)

Gülüşleriniz başkasının yüzünde neşe olur, günaydınlar çoğalır, günümüz herkese aydın olur!

  • Olmazsa Olmaz Kahvaltı!


resim-174657QN

Aç karnına ve aceleyle asla evden çıkmayın! Gece birazcık erken uyuyup gündüz  de birazcık erken güne başlamanız şiddetle tavsiye edilir. Miss gibi demlenmiş taze çay günü keyifle geçirebilmenizin ilk adımı :) Çay sevmem derseniz, güzel bir taze sıkılmış portakal suyu veya sütte önerilerimiz arasında.

  • 5-10 Dakikalık Egzersizler Yapın


evdeegzersiz

Çok değil 5-10 dakika artık ne kadar vakit ayırmak isterseniz düzenli olarak her sabah tekrarlayacağınız esneme hareketleri, bir kaç tane mekik çekmek hem vücut ağrılarınızı hafifletir hem de psikolojik yönden rahatlamanızı sağlar.

  • Gülümseyin


original

 

İster gerçekten mutlu olun, ister olmayın. Şartlar ne olursa olsun gülümseyin. Nasıl hissetmek isterseniz öyle hissedersiniz. İstemeyerek de olsa gülmeniz belli bir süre sonra gerçekten mutluluğa dönüşür.

Gülmek bulaşıcıdır! :)

  • Sevdiğiniz kişilerle İletişim Kurun


kahve-ic3a7menin-yararlarc4b1

Mesai başlamadan/ders başlamadan önce annemizi, babamızı, kardeşlerimizi arayarak kendimizi rahatlatabiliriz. Mola saatlerinde sevdiğimiz kişilerle yiyeceğimiz bir yemek kafamızı dağıtabilir veya arkadaşlarımızla yapacağımız bir kahve kaçamağı stresimizi azaltabilir.

Özel içerik: Betül Koşaksız

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.