Öğrenci Kariyeri Banner

Gündüz Profesör Gece Öğrenci

Gündüz Profesör Gece Öğrenci
Hocaların hocası Prof.Dr. Faik Mümtaz Koyuncu, 60 yaşında öğrenciliğe döndü. Ünlü tıp adamı, Gediz Üniversitesi'nde yüksek lisans eğitimi görüyor.





Gündüz öğrencilerine ders verip akşam kendisi ders alan Koyuncu, "Gençlerimize örnek olmak istedim. Eğitim yaşam boyu sürmelidir” dedi.

Gediz Üniversitesi'nin sıradışı öğrencilerinden biri de Prof. Dr. Faik Mümtaz Koyuncu oldu. Kadın hastalıkları alanında yaptığı çalışmalarla bilinen Türk Jinekoloji Derneği'nin yıllardır yöneticiliğini yapan Prof. Dr. Koyuncu, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde öğretim üyesi. Akademisyenlikte çeyrek asrı geride bırakan hocaların hocası, 60 yaşında tekrar

öğrenci oldu. Koyuncu, Gediz Üniversitesi Sağlık Kuruluşları Yöneticiliği Yüksek Lisans Programı'nda eğitim görmeye başladı. Girdiği zorlu ameliyatlara, yorucu mesaisine rağmen akşamları öğrenci sırasına oturuyor; Gedizli akademisyenler anlatıyor o harıl harıl not tutuyor. Bugüne kadar birçok doktor ve akademisyen yetiştiren, her gün onlarca kişiye şifa dağıtan Prof.Dr. Faik Mümtaz Koyuncu, topluma, özellikle de gençlere örnek olmak istediğini söyledi. Gündüz ders verip akşamları ders alan, bir güne hem hocalığı hem de öğrenciliği sığdıran Prof.Dr. Koyuncu, eğitimin yaşam boyu sürmesi gerektiğine inandığını dile getirdi.

Haberin tamamı için tıklayınız.

 

 

 

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.