Öğrenci Kariyeri Banner

Gülse Birsel'den Disney Plus'a Efsane Kadrolu Film!

Gülse Birsel'den Disney Plus'a Efsane Kadrolu Film!

Gülse Birsel'in senaristliğini ve oyunculuğunu yapacağı Disney Plus filminin çekimlerine yakında başlanacak. Filmin kadrosunda yer alan isimler, bizleri nasıl bir filmin beklediği konusunda ipucu veriyor.

Geçtiğimiz Nisan ayında Disney Plus'la anlaştığı duyurulan Gülse Birsel'in ilk içeriğinin ne olacağı konusunda bazı iddialar bulunuyordu. Dizi mi, program mı yoksa film mi derken nihayet Gülse Birsel'in ilk projesi netleşmeye başladı.

'Yılbaşı' Çekimleri Yakında Başlıyor!

Gülse Birsel'in senaryosunu yazacağı yeni Disney Plus özel filminin çekimleri çok yakında başlıyor. Şimdilik filmle ilgili herhangi bir ayrıntı bulunmasa da filmin oyuncu kadrosu bizleri çok iyi bir projenin beklediğine dair ışık tutuyor.

Gülse Birsel daha önce de hem oyunculuk hem de senarist anlamında pek çok başarılı projeye imza atan bir isim ve zengin oyuncu kadrosuyla uzun yıllar unutulmayacak bir içeriğe imza atmaları bekleniyor.

Bugün ilk hazırlıkları başlayan ve yakında çekimlerine start verilecek olan filmde, Gülse Birsel hem senarist hem oyuncu olarak yer alacak. Filmin adı ise "Yılbaşı" olarak açıklandı. Komedi ağırlıklı bir film olması beklenen Yılbaşı'nın kadrosu ise birbirinden değerli oyunculadan oluşuyor.

Ozan Açıktan'ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmin kadrosunda; Ezgi Mola, Alina Boz, İrem Sak, Büşra Pekin, Cengiz Bozkurt, Fatih Artman, Alican Yücesoy, Serkan Keskin, Boran Kuzum ve Ayta Sözeri bulunuyor.

 

 

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.