Öğrenci Kariyeri Banner

Google'ın Hiç Bilmediğiniz 9 Eğlenceli Özelliği

Google'ın Hiç Bilmediğiniz 9 Eğlenceli Özelliği
Günlük hayatımızın vazgeçilmez bir parçası olan Google'ın  birbirinden güzel dokuz özelliğini sizler için derledik. Sizlerin de bildiği özellikler varsa yorumlar kısmında bizlerle paylaşmayı unutmayın.

1- Yerçekimsiz Google

giphy

Google arama motoruna "Google Gravity" yazıp "Kendimi şanslı hissediyorum" butonuna tıklarsanız arama sonuçlarının birden yere düştüğünü göreceksiniz. İsterseniz bu eşyaları sürükleyerek oyun da oynayabilirsiniz.

2- Atari Breakout

ezgif.com-resize
Google'a Atari Breakout yazıp görsellere tıklarsanız 70'li yılların sevilen atari oyununu oynayabilirsiniz.

3- 241543903

yewes

Google arama motoruna 241543903 yazıp görsellere girerseniz kafasını buzdolabına sokan insanlar görürsünüz. Nedenini merak edenleri buraya alalım TIK!

4- Zerg Rush

ezgif.com-crop

Eğer Google arama motoruna Zerg Rush yazarsanız birden sıfırların arama sonuçlarını yemeye çalıştığını görürsünüz. Sıfırların üstüne 3 defa tıklayarak onları öldürebilirsiniz. Eğer bunu başaramazsanız sıfırlar en sonunda birleşerek GG yani Good Game yazısını oluşturur.

5- Chuck Norris

dszczs

Google'a Find Chuck Norris yazıp Kendimi Şanslı Hissediyorum butonuna basarsanız Google Chuck Norris'i aramayacaktır. Onun yerine "Chuck Norris sizi bulur" yazısıyla karşılaşacaksınız.

6- Do a Barrel Roll

fbgdfv

Eğer Google'a Do a Barrel Roll yazarsanız sayfanın takla atıp eski yerine geri döndüğünü görürsünüz.

7- Ewmew Fudd

gsdrfz

Google'a Ewmew Fudd Google yazıp aratırsanız Google, Ewmew Fudd gibi konuşmaya başlıyor.

8- Pacman

scdfv

Arama çubuğuna "google.com/pacman" yazarsanız çocukluğumuzun atari oyunlarından Pacman'i Google logosu üzerinden oynayabilirsiniz.

9- Elgoog Snake

jhjhhj

Google'a Elgoog Snake yazıp Kendimi Şanslı Hissediyorum butonuna basarsanız. Google'ın logo kısmında snake oyunu cıkar. Ok işaretine basıp bu oyunu oynayabilirsiniz.

Kaynak

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.