Öğrenci Kariyeri Banner

Girişimciler Buyrun Google SEO Konferansına!

Girişimciler Buyrun Google SEO Konferansına!
seo

SEO NEDİR?

Search Engine Optimization yani İngilizce olarak kısaca ''SEO'', arama motoru optimizasyonu anlamına gelmektedir. Arama motorlarının web sayfalarını daha kolay bir şekilde taramasına olanak sağlayan teknik düzenlemelerdir. Arama motorları, arama sonuçlarını listelerken matematiksel bir yapı kullanmaktadır. İnternetin ekonomik anlamda güçlenmesi sonucunda hızla yaygınlaşmaya başlamıştır.

[ad name="Google Adsense"]

Günümüzde artık şirketler ve hatta E-ticaret siteleri hedef kitlelerine hızlı ve etkili bir şekilde ulaşabilmek için SEO'ya ihtiyaç duymaktadır. SEO'nun öneminin artması, girişimcilerin veya girişim adaylarının SEO hakkında bilgi sahibi kişiler olmalarını gerektiriyor. ''SEO hakkında bende bilgi sahibi olmak istiyorum'' diyorsanız buyrun konferansa !

internet-business-seo-strategy-vector_23-2147494779

 

 

26 Ocak Salı günü saat 18.20'de başlayacak olan etkinlik 20.00'de sona erecektir. Etkinlik ücretsiz olup İTÜ ARI 3 Binası İTÜ Çekirdek konferans salonunda Serbay Arda Ayzit'in katılımıyla ''Girişimciler için SEO'' başlığı altında gerçekleşecektir.

 

 

Ayrıntılı bilgi ve kayıt için tıklayın

 

 

 

 

 

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.