Öğrenci Kariyeri Banner

Gençlik, Barış ve Güvenlik Okulu Başvuruları Başladı

Gençlik, Barış ve Güvenlik Okulu Başvuruları Başladı

Türkiye Genç Barış İnşacıları tarafından 16-17 Ocak 2021 tarihleri arasında düzenlenecek olan  Gençlik, Barış ve Güvenlik Okulu Başvuruları başladı.

  İki gün boyunca sürecek olan bu programda, barış süreçlerine kadın ve genç katılımını vurgulamak, gençlerin barış algılarına yönelik olumlu katkılar sunmak, gençleri barışı korumak için güçlendirmek amaçlanıyor. Etkinlik, Zoom uygulaması üzerinden gerçekleştirilecek olup, 18-29 yaş aralığında olan bireylere yöneliktir. Ayrıca, program 25 kişi ile sınırlıdır.

Katılım Linki

16-17 Ocak tarihlerinde gerçekleşecek olan program, birçok akademisyen ve sivil toplum temsilcilerinin sunumları ve katılımlarıyla gerçekleşecektir. Etkinlik, toplam 10 oturumdan oluşmakta ve etkinliğin tamamına katılım sağlayan kişilere katılım belgesi verilecektir.

Etkinlik Programı: 

Türkiye Genç Barış İnşacıları İnisiyatifi Kimdir?

 Türkiye Genç Barış İnşacıları İnisiyatifi yerel, ulusal, uluslararası boyutta faaliyet gösteren bir gençlik inisiyatifidir. İnisiyatifin amacı; gençliğin barış inşası ve şiddetin önlenmesi sürecine katılımını sağlamaktır.

 İnisiyatif, gençlerin barış ve güvenliğin kurulmasında önemli bir rolü olduğuna inanır ve tamamen bağımsız bir gençlik hareketidir.

 

 


Rezzan Açıkgöz

İçerik Yazarı

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.