Öğrenci Kariyeri Banner

Genç Türkiye Zirvesi için Başvurular Devam Ediyor

Genç Türkiye Zirvesi için Başvurular Devam Ediyor
genclik-g

 

[ad name="Google Adsense"]

Genç bireylerin geleceklerine doğru bir şekilde yön verebilmeleri ve vizyon kazanabilmeleri amacıyla üç yıldır ücretsiz olarak hayata geçirilen Genç Türkiye Zirvesi, 10-12 Nisantarihlerinde İstanbul’da yapılacak. 81 ilimizden gelecek olan gençlerin yanı sıra 165 ülkenin üniversitelerinden de katılımın sağlanacağı etkinliğe 3 bin gencin katılması bekleniyor. Son başvuru tarihi 01 Mart 2015‘tir.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın stratejik ortaklık sağlayacağı ve “Girişimci Genç, Güçlü Türkiye” sloganıyla gerçekleştirilecek olan Zirveyi, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Yıldız Teknik Üniversitesi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı organize ediyor.
Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde yapılacak olan Zirve’de, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın gençlere yönelik olarak başlatmış olduğu çok sayıda projenin de tanıtımı gerçekleştirilecek.

Programlar kapsamında; Girişimcilik Politikaları ve Yeni Türkiye, 21. Yüzyıl Eğitim Stratejileri ve Üreten Türkiye, Yenilenebilir Enerji Kaynakları ve Yeşil Türkiye, Kadın Girişimci ve Mutlu Türkiye, Uluslararası Girişimcilik ve Büyük Türkiye konularında oturumlar düzenlenecek. Bilimsel çalışmalardan kültürel zenginlikleri yaşatmaya, girişimcilikten tasarımcılığa kadar çeşitli alanlarda ödüllerin sahiplerini bulacağı etkinlik için başvurular 1 Mart tarihinde son bulacak.

Genç Türkiye Zirvesi’ne başvurular www.gencturkiyezirvesi.org adresinden yapılabiliyor.

[ad name="Google Adsense"]

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.