Öğrenci Kariyeri Banner

Geleceğe Bakış Konferansı

Geleceğe Bakış Konferansı

 

Geleceğe Bakış: 21. Yüzyılda Mesleki Beceri, Girişimcilik ve İstihdam

 

 

13-14 Şubat 2014, The Marmara Taksim Oteli, İstanbul, Türkiye


Genç nüfusun işsizlik oranının %60’a kadar yükseldiği bazı ülkelerde politika üretmekten sorumlu hükümet yetkilileri, eğitimciler ile Avrupa’nın her yanında bulunan özel sektör yöneticileri canlı bir iktisadi geleceğin güvence altına alınmasına yardımcı olacak çözümlere ulaşmak için büyük çaba sarf ediyorlar.

British Council’ın Türkiye Cumhuriyeti Yükseköğretim Kurulu (YÖK) ile iş birliği içerisinde düzenlediğiGeleceğe Bakış, ağırlıklı olarak Doğu ve Güney Avrupa ile Orta Asyalı politika üreticileri, özel sektör yöneticileri ve eğitim uzmanlarının genç nüfusun istihdamını teşvik etmek, 21. yüzyıl mesleki becerilerini geliştirmek ve geleceğin girişimcilerini yetiştirmek gibi konularda fikir alışverişinde bulunacağı ve çözüm yollarını tartışacağı iki günlük bir konferanstır.

Kimler katılmalıdır?

 

 


  • ulusal, bölgesel veya yerel politika üreticileri, STK uzmanları; iş gücü piyasasında, insan kaynakları kapasitesini geliştirme, istihdam, mesleki beceriler, genç nüfusun eğitimi veya mesleki eğitim gibi alanlarda çalışan beyin takımları.

  • çalıştıkları endüstri kolunun gelecekte ihtiyaç duyacağı mesleki becerilere sahip işgücünü garanti altına almayı hedefleyen özel sektör yöneticileri ile İK uzmanları

  • genç nüfusu başarılı bir gelecek için ihtiyaç duyacağı mesleki becerilerle donatarak eğitimin modern ekonomilerin gereksinimlerine uygunluğunu sağlamakla ilgilenen üniversite yöneticileri, yüksekokul yöneticileri, akademisyenler veya öğretmenler

  • uluslararası kuruluşlarda çalışan, bu konulara ve/veya söz konusu bölgeye ilgi duyan uzmanlar


  •  


Konuşulan Diller

Konferansta konuşulacak diller İngilizce, Türkçe ve Rusça’dır. Katılımcılara simultane çeviri hizmeti verilecektir.

Nasıl daha fazla bilgi edinebilirim?

Etkinliğe dair daha fazla bilgi sahibi olmak için lütfen programa ve onaylanmış konuşmacı listesine göz atınız.

Konferansa kaydolmak için lütfen kayıt sayfasını ziyaret ediniz.

British Council, hem bu konferans için işbirliği içerisinde çalıştığımız ortaklarımızın sayesinde hem de uluslararası müzakere ve münazaralar aracılığıyla istihdam, mesleki beceriler ve girişimcilik konularında aktif politika ve uygulamaları desteklemeye dair duyduğumuz sorumluluk dahilinde bu konferansı tamamen ücretsiz olarak gerçekleştirebilmekten büyük memnuniyet duymaktadır. Bu muhteşem teklif, konferans kapsamındaki bütün toplantılara katılımın yanı sıra çay ve kahve molaları, her iki gün için öğlen yemeği ile harikulade bir konferans resepsiyonunu da kapsamaktadır.

Daha fazla bilgi almak için tugce.yapici@britishcouncil.org.tr adresine email gönderebilirsiniz.

 


Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.