Öğrenci Kariyeri Banner

Geleceğe Açılan Kapı Data Tech Summit'te Yerini Al!

Geleceğe Açılan Kapı Data Tech Summit'te Yerini Al!

Türkiye'nin genç yeteneklerini dijital dünya, veri bilimi ve teknolojiyle buluşturacak olan Data Tech Summit'e hazır mısın!

İş veren markası stratejilerinin belirlenmesi, genç yetenek kazanımı, üniversite öğrencilerine yönelik pazarlama faaliyetleri ve kampüs etkinlikleri konusunda firmalara destek veren lider Gençlik İletişim Ajansı olan BadiWorks ve talentcoders işbirliğinde gerçekleştirilen Data Tech Summit sizleri bekliyor.

Pandemi nedeniyle verilen uzun bir aranın ardından sınırlı sayıda katılımcıyla gerçekleşecek ilk ve tek hibrit etkinlik olan Data Tech Summit, 15 Aralık tarihinde Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi (BTM)'de sektörün öncü firmaları ve yöneticileri ile Türkiye'nin genç yeteneklerini bir araya geltirecek.

Veri Bilimi Nedir?

Veri bilimi, büyük miktardaki verileri analiz etmek için matematik, istatistik, yapay zeka ve bilgisayar mühendisliği alanlarını bir araya getiren bir yaklaşımdır. Sektör, verilerden anlam çıkartmak amacıyla çeşitli araç, yöntem ve teknolojileri bir araya getirdiği için günümüz teknolojisi açısından oldukça önemlidir. 

Massachusetts Üniversitesi Tıp Profesörü Jon Kabat-Zin, teknolojinin ve bilimin bu büyük gelişimi ve değişimine ayak uydurmamız gerektiğini şu sözlerle ifade etmiş:

Hayatımızın neredeyse tamamını kapsayan dijitalleşme ve teknoloji alanının geçmişi, bugünü ve geleceğinin tüm ayrıntılarıyla ele alınacağı, sektöre dair merak edilen her ayrıntının öncü firmaların yöneticileri tarafından yanıtlanacağı Data Tech Summit'e;

  • Mühendislik sektörüne ilgi duyan,
  • 3'üncü ve 4'üncü sınıf,
  • Yüksek Lisans,
  • Yeni Mezun (0-3 yıl tecrübeli),
  • Ve bu sektörü merak eden herkes katılım sağlayabilir.

Etkinlik Size Neler Kazandıracak?

-Deneyim:

Sektöründe öncü firmalarda alanında uzman kişilerin deneyimlerini dinleyip aklınızdaki tüm sorulara cevap bulabileceksin.

-Network:

Gelecekte bu sektörlerde yer almak istiyorsan alanında en iyi şirketlerden taktikler alacak ve kendi kariyer yolculuğuna yatırım yapacaksın.

-Gelişim:

İlgi duyduğun alanlardaki konular hakkında kariyerini şekillendirebilecek ve bu alandaki profesyoneller ile bir araya gelme fırsatı yakalayacaksın.

-Katılım Sertifikası:

Etkinliğe katılım gösteren öğrenciler katılım sertifikası almaya hak kazanacaklardır. 

Uzun bir aranın ardından hibrit olarak gerçekleşecek olan etkinliğimize fiziki katılımlar 300 kişi ile sınırlıdır. Eş zamanlı olarak web sitemiz üzerinden de yayınlanacak olan etkinliğe, sektöre ilgi duyan herkes online olarak da katılım sağlayabilecektir.

Sınırlı sayıda katılımcıyla ücretsiz olarak gerçekleşecek olan bu eşsiz etkinlikte yerinizi almak için aşağıdaki butona tıklayarak başvuru yapabilirsiniz.

- Etkinliğimiz sertifikalıdır.

Başvur

 

 

 


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.