Öğrenci Kariyeri Banner

Garanti Bankası Staj Programları

Garanti Bankası Staj Programları

garanti_staj




İş hayatını Garanti'de solumak...


Üniversiteyi bitirdikten sonra kariyerinize nasıl yön vereceğiniz konusunda endişelendiğinizi biliyoruz. Kafanızdaki soru işaretlerinin, planladığınız meslekten tam olarak emin olamamanın nasıl bir şey olduğunun farkındayız. Hatta "Bankacılık mı? Bankacılığa dair hiçbir şey bilmiyorum ki..." diyenlerden de olabilirsiniz.

İşte bu yüzden, Bankacılık Sektörü ve bankamızı yaşayarak öğrenebilmeniz için, siz üniversite öğrencilerine Genel Müdürlük birimlerimizde, Bölge Müdürlüklerimizde ve şubelerimizde staj imkanı sunuyoruz.

Genç Garanti'li Staj Programı


Genç Garanti’li Staj Programı, Garanti iş dünyasının havasını solumanın ve Genel Müdürlük birimlerimizi daha yakından tanımanın en etkili yolu! Bu program size, İstanbul’daki Genel Müdürlüğümüz’de farklı projelerde yer alarak  gerçek bir Garanti'li olmayı öğrenebileceğiniz, staj sonunda projelerinizi birim yöneticilerine sunabileceğiniz, performansınızın değerlendirileceği ve tüm süreç hakkında geri bildirim alabileceğiniz bir deneyim sunuyor. Genç Garanti’li Staj Programı genel müdürlük birim ihtiyaçları doğrultusunda yıl boyunca    6-10 haftalık bir zaman diliminde gerçekleştirilir.

Genç Garanti’li Staj Programını tamamlayan öğrenciler, istemeleri halinde, staj performansları ve birim ihtiyaçları gözetilerek, mezuniyetlerini takip eden Management Trainee mülakat sürecine dahil edilirler.

Genç Garanti'li Staj Programında değerlendirilmek için, Garanti'li Kariyer'de özgeçmişinizi oluşturarak yıl boyunca açık olan ilanımıza online başvurmanız yeterli.

Garanti'li Deneyim Staj Programı


Satış ve pazarlamaya daha yatkın olduğunuzu düşünüyorsanız, Bölge Müdürlüklerimiz’de  farklı projelerde yer alarak gerçek bir Garanti’li olmayı öğrenebileceğiniz, staj sonunda projelerinizi bölge yöneticilerine sunabileceğiniz, performansınızın değerlendirileceği ve tüm süreç hakkında geri bildirim alabileceğiniz bir staj programı sizleri bekliyor. Kısacası, bu staj programı ile  Bölge Müdürlüklerimiz ve şubelerimizi yakından tanıyarak daha detaylı bilgi edinme fırsatına sahip olabileceksiniz.

Garanti’li Deneyim Staj Programı İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Antalya ve Gaziantep’teki Bölge Müdürlüklerimiz’de 15 Haziran-15 Eylül tarihleri arasında 6-10 haftalık bir zaman dilimini kapsıyor.

Garanti’li Deneyim Staj Programında değerlendirilmek için, Garanti'li Kariyer'de özgeçmişinizi oluşturarak ilanımıza online başvurmanız yeterli.

Temel Bankacılık Staj Programı


Temel Bankacılık Staj Programı ile; Garanti Bankası'nın Türkiye genelinde yaygın tüm şubelerinde 15 Haziran-15 Eylül tarihleri arasında, 1 ay süreyle şube yaşamını daha yakından tanıma ve gözlemleme fırsatına sahip olabilirsiniz.

Temel Bankacılık Staj Programı’nda değerlendirilmek için, Garanti'li Kariyer'de özgeçmişinizi oluşturarak ilanımıza online başvurmanız yeterli.

Hemen başvur!


Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.