Öğrenci Kariyeri Banner

Game of Thrones Seyircilerinden İmza Kampanyası: Final Sezonu Tekrar Çekilsin!

Game of Thrones Seyircilerinden İmza Kampanyası: Final Sezonu Tekrar Çekilsin!
Yakın bir zamanda final sezonu olan 8. sezonu çıkan Game of Thrones, birçok hayranını büyük bir hayal kırıklığına uğrattı. Beklentileri karşılanmayan izleyiciler, dizinin final sezonunun yeniden çekilmesi için imza kampanyası başlattı.

Kampanya şimdilik yaklaşık 260.000 kişinin desteğini aldı ve kampanyayı başlatan izleyiciler senaristleri eleştirerek: "David Benioff ve D.B. Weiss, sırtlarını dayayacakları bir kaynak materyal olmadığında yetersiz yazarlar olduklarını ispatladılar. Bu dizi anlamlı bir final sezonunu hak ediyor. Beklentilerimi boşa çıkart ve bunu gerçekleştir, HBO!” ifadesini kullandılar.

HBO’nun gerçekten bu talebe karşılık verip vermeyeceği bilinmiyor ancak hayranlar bu kampanyayı imzalamaya devam ediyor. Siz de imza vermek istiyorsanız buradan devam ederek kampanyaya katılabilirisiniz.

hhh

Dizinin yayınlanan son bölümü olan The Bells ve ondan önceki bölümü The Last of the Starks, seyircilerden oldukça karmaşık tepkiler almış ve dizi tarihinin en düşük notlara sahip bölümleri olmuştu. Bu tepkilerin altında yatan oldukça farklı problemler vardı. 19 Mayıs’ta yayınlanan final bölümünün nasıl tepki göreceği de merak konusu.

Sansa Stark’ı oynayan Sophie Turner, dizi finalinin bazı hayranlarda hayal kırıklığı yaratacağını ama bazı hayranları da mutluluktan göklere çıkaracağını söylemişti. Görünüşe göre kimse öyle havalara yükselmiş gibi görünmüyor, en azından şu ana kadar.

Sizce yeni sezonu gelir mi? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizimle paylaşın.

 

Kaynak

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.