Öğrenci Kariyeri Banner

Fransa'da Gönüllü Olmaya Ne Dersiniz?

Fransa'da Gönüllü Olmaya Ne Dersiniz?
fransa-m

 

[ad name="HTML"]

Fransa’da (Marseille) bulunan CRIJ Provence Alpes Derneği, Gençlik bilgilendirmesi alanında bilgi ve hizmet sunan bir kuruluştur (eğitim, öğretim kursu, iş, istihdam,sağlık, gündelik yaşam, boş zaman aktiviteleri ve kültürel aktiviteler, spor, tatil, girişim, Avrupa ve uluslararası hareketlilik, vb…). Öğrencilere, işsizlere, sosyal zorlukları olan gençlere veya geliştirecek projesi olan gençlere hizmetler sunar. Ayrıca internet erişimi, dijital çalıştaylar, konaklama ve iş hizmetleri, avukatlarla bedava görüşme imkanı, kültürel etkinlikler için boş alan gibi farklı hizmetler de sunmaktadır.

1 Eylül-30 Haziran tarihleri arasında, 9 ay süreli AGH projesi kapsamında bizlerle çalışacak bir gönüllü arıyoruz. Gönüllü, özellikle Avrupa Hareketliliği ve Uluslararası hareketlilik hakkında Gençlik bilgilendirmesi için bize yardım edecektir. Ayrıca biz veya ortaklarımız tarafından düzenlenen etkinliklere katılacaktır (Avrupa Günü, Çalışma Forumları, çalıştaylar, vb). Bunların yanı sıra gönüllülerin çalıştay, bilgilendirme araçları (oyun, video, dil değişimi gibi) hazırlamaya yardımcı olmak, diğer gönüllülerimizle birlikte çalışmak, sosyal ağları (facebook sayfası, instagram) yönetmeye yardımcı olmak, AGH tecrübesini kullanarak AGH ve Erasmus+ programlarını teşvik etmek ve gençleri ve Gençlik çalışanlarını bilgilendirmek, kültürler arası açık görüşlülüğü arttırmak ve önyargılara karşı mücadele etmeye yardım etmek, kendi ilgi alanları doğrultusunda kişisel proje geliştirmek, vb. görevleri de olacaktır. Daha detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Ev sahibi Kuruluş: CRIJ Provence Alpes
Natacha BORDIER
Email : nabordier@crijpa.fr
Tel :+ +33 4 91 24 33 68

Koordinatör Kuruluş: Pistes Solidaires Méditerranée
Email : sve@pistes-solidaires.fr
Tel :+ 33 9 52 86 00 44

Kaynak: http://eurodesk.ua.gov.tr/


Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.