Öğrenci Kariyeri Banner

Forbes Dergisi Dünyanın En Zenginleri Listesini Açıkladı

Forbes Dergisi Dünyanın En Zenginleri Listesini Açıkladı
forbes-g

[ad name="HTML"]

Forbes dergisi her yıl olduğu gibi dünyanın en zengin insanlarını açıkladı.

Forbes dergisi, her yıl olduğu gibi bu yıl da dünyanın en zenginleri listesini yayınladı.  Forbesin yayınladığı listenin başında 79,2 milyar dolarlık servetiyle Microsoft'un kurucusu Bill Gates yer aldı.

BILL GATES LİDERLİĞİNİ KORUDU


Listede Microsoft'un kurucusu Bill Gates'i Meksikalı işadamı Carlos Slim Helu, 77,1 milyar dolarlık servetiyle ikinci sıradan takip ederken, üçüncü sırada Amerikalı yatırımcı Warren Buffet 72,7 milyar dolarlık servetiyle yerini aldı.

TÜRKİYE'DEN 32 KİŞİ YER ALDI


Forbes'un listesine göre dünyanın en zenginleri listesindeki Türk isimler artış gösterdi. Geçen yılki listede 24 Türk yer alırken bu yıl listede Türkiye'den 32 kişi girdi.

EN ZENGİNLER LİSTESİNDEKİ TÜRK İSİMLER


Listedeki Türk isimler arasında liderliği 4,4 milyar dolarlık servetiyle Murat Ülker 369'uncu olarak kaptırmadı. 2,7 milyar dolarlık servetiyle Hüsnü Özyeğin 690'ıncı, 2,6 milyar dolarlık servetiyle Semahat Sevim Arsel 714'üncü oldu.

Listede, Mustafa Rahmi Koç (2,5 milyar dolar), Ferit Faik Şahenk (2,5 milyar dolar), Şarık Tara, (2,4 milyar dolar), Erman Ilıcak (2,2 milyar dolar) Suna Kıraç(2,2 milyar dolar), Filiz Şahenk (2,2 milyar dolar) ve Ali İbrahim Ağaoğlu da (1,8 milyar dolar) yer aldı.

[ad name="Google Adsense"]

Kaynak: Ensonhaber

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.