Öğrenci Kariyeri Banner

Fikirden Gerçeğe Giden Yolda İlk Adımı Atmaya Hazır Mısın?

Fikirden Gerçeğe Giden Yolda İlk Adımı Atmaya Hazır Mısın?
Türkiye’nin önde gelen girişimcileri 3’üncü kez Koç Üniversitesi Girişimcilik Kulübü'nün düzenlediği Zero to One’da!

games 4 life (6)


Girişimciliğe dair her detayı katılımcılara sunma hedefiyle yola çıkan Zero to One “Girişimcilik ve İnovasyon Zirvesi” Türkiye’nin önde gelen girişimcilik etkinliklerinden biri olarak dikkat çekiyor. Bu yıl 600 kişinin katılımının beklendiği etkinlik 9 Mart Cumartesi günü Koç Üniversitesi Sevgi Gönül Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek.


Geçtiğimiz yıl birbirinden farklı ve ilham verici girişimcilik hikayeleri olan Webrazzi kurucusu Arda Kutsal, Onedio kurucusu Kaan Kayabalı, Seri Girişimci ve Lidyana.com CEO’su Hakan Baş, 500 Startups İstanbul General Partner Rina Onur gibi yıldız girişimcileri ağırlayan Zero To One etkinliğinde 430 katılımcı yer aldı. Bu yıl 600 kişinin katılması beklenen etkinlik; Index Grup Yönetim Kurulu Başkan Erol Bilecik, Aslanoba Capital Kurucusu Hasan Aslanoba, Commencis Kurucu Ortağı Fatih İşbecer Markafoni Kurucu Ortak Tolga Tatari, Binans.com Kurucusu Hakan Baş, Mekan.com ve Fırsat Bu Fırsat Kurucusu Reyhan Cepik gibi iş dünyasının önde gelen konuşmacılarını ağırlayacak.


Tarih: 9 Mart 2019

Mekan: Koç Üniversitesi Sevgi Gönül Kültür Merkezi



Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.