Öğrenci Kariyeri Banner

Fellow Programı 2018 Başvuruları Açıldı!

Fellow Programı 2018 Başvuruları Açıldı!
Girişimci ruhun var ise değişimin anahtarı olma avantajı sende. Değişimin anahtarı olmak istiyorsan Fellow Programı fırsatını kaçırma.

Fellow Programı Seçilen Fellow'lara neler sağlıyor?

  • Her iki ayda bir FellowUp’larda, Fellow’ların ilham verici girişimci hikayelerini dinliyorlar.

  • Fellow’lar program süresince katıldıkları etkinlikler ve tanıştıkları kişiler sayesinde global bir networkün parçası haline geliyorlar.

  • Fellow Programı ile Fellow’ların programa katılımlarını ve kişisel gelişimlerini desteklemek için 12 ay boyunca 500 TL burs veriyorlar.

  • Fellow Programı’na seçilen üniversite öğrencileri hem programdan aldıkları ilhamı çoğaltmak hem de çarpan etkisi ile girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmak için üniversitelerinde girişimcilik etkinlikleri düzenliyorlar.


fellow1-2 secim_sureci_gorseli_1

Seçim Aşamaları Nelerdir?

1.Aşama : CV puanlama. Başvuran Fellow adayı bu aşamada deneyimlerine,temel bilgilerine ve gönüllü çalışmalarına yer veriyor.

2.Aşama : Video aşaması. “Motivasyonun ne?”, “Neden girişimcilik?” sorularının cevaplarının anlatıldığı, maksimum üç dakikalık bir YouTube videosu hazırlanması isteniyor. Bu videoda tüm yaratıcılığını konuşturmalısın.

3.Aşama: Envanter Kişilik Deseni. Web üzerinden yanıtlanan bu test sayesinde sizin gündelik hayatınızda iş yaşantınızda öncelikleriniz ve kişiliğiniz tespit ediliyor.

4.Aşama : Visual Questionary. Sizden girişimcilik karakterinizi daha iyi anlamak amacıyla beş dakika süren Visual Questionary’nin yanıtlanması isteniyor.

5.Aşama : Online Mülakat. Ön Seçim Komitesi sizi tam olarak tanımak için online bir mülakat yapıyor.

6.Aşama : Yüz yüze Mülakat. İlk 5 aşamayı başarıyla tamamlayan adaylar yönetim kurulu üyeleriyle yüz yüze mülakata giriyorlar.

Fellow Programına Kimler Katılabilir?

Fellow Programına, Türkiye’de ikamet edip TC Vatandaşı olan, bir üniversiteye girmeye hak kazanmış ve kayıt yaptırmış, üniversitelerin 1, 2, 3 ve 4. sınıflarında okuyan 17 - 24 yaşları arasındaki tüm gençler katılabilir.

Başvuru İçin : http://www.girisimcilikvakfi.org/tr/fellow-programi

Son Başvuru Tarihi : 22 Haziran 23.59

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.