Öğrenci Kariyeri Banner

Fahrettin Koca'dan Aşı ve Kapanma Açıklaması!

Fahrettin Koca'dan Aşı ve Kapanma Açıklaması!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, COVID-19 varyantı Eris vakalarındaki artışın ardından, aşı ya da kapanma olup olmayacağına yönelik açıklamalarda bulundu.

'85 Milyon Müsterih Olsun'!

İlerleyen günlerde aşı programı ya da kapanma olup olmayacağı hakkında açıklama yapan Koca, "Toplu bir aşı kampanyası ya da kapanma benzeri tedbirler asla uygulanmayacak. COVID-19, artık griple nasıl mücadele ediliyorsa tıpkı öyle mücadele edilecek bir hastalıktır." dedi.

Bakan Koca, COVID-19 ile mücadelede radikal tedbirler almaktan aşı uygulamasına, insan sağlığı için ne gerekiyorsa hepsini milletçe uyum içinde yaptıklarını belirtti. Şimdi gündemde olan küresel ve yerel propagandanın eski tecrübenin haklı endişesinden hareketle bir boyun eğdirme çabası olduğunu dile getiren Koca, şu ifadelere yer verdi:

"Boyun eğmeyiz, eğmeyeceğiz. Bu söz konusu bile olamaz. Toplu bir aşı kampanyası ya da kapanma benzeri tedbirler asla uygulanmayacak. COVID-19, artık griple nasıl mücadele ediliyorsa tıpkı öyle mücadele edilecek bir hastalıktır. 85 milyon müsterih olsun." 

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.