Öğrenci Kariyeri Banner

Evde Oluşunuzu Değerlendirin! Hayatınıza Web 2.0 Araçlarını Katmaya Ne Dersiniz?

Evde Oluşunuzu Değerlendirin! Hayatınıza Web 2.0 Araçlarını Katmaya Ne Dersiniz?
Günlük hayatınızda okuldan geriye kalan zamanlarınızda yeni bir şeyler keşfetmeyi seviyorsanız işte bu yazı tam size göre şimdilerde eğitimde oldukça etkin kullanılmaya çalışılan web 2.0 araçlarını biz hayatımızda eğlenerek kariyerimize de bir yandan kilometre taşları döşemeye yardımcı olacak bu araçları öğrenip kullanmaya başlayalım.

1.ANİMAKER


Animaker bir DIY video Animasyon yazılımıdır. Yazılım bulut tabanlıdır ve 2014 yılında başlatılmıştır. Kullanıcıların önceden oluşturulmuş karakterleri ve şablonları kullanarak animasyonlu videolar oluşturmalarına olanak tanır.

animaker ile ilgili görsel sonucu

 

2.ALİCE  3D


Alice, entegre bir geliştirme ortamına sahip nesne tabanlı bir eğitim programlama dilidir. Alice, 3B modelleri kullanarak bilgisayar animasyonları oluşturmak için bir sürükle ve bırak ortamı kullanır.

alice program ile ilgili görsel sonucu

 

3.GRAPHİCSPRİNGS


İşletmeden eğitime, fotoğrafçılığa ve daha fazlasına, onlarca kategorisi ile, grafik şablon kütüphanemiz her gün yenilenmektedir. Alanınız için farklı ücretsiz logo tasarımı şablonlarını görün ve istediğinizi seçin. Orijinal tasarımlar ve yazı tipleri ile GraphicSprings, herkesin işletmesi için mükemmel logoyu oluşturmasını çok kolay hâle getirir.

graphicsprings

4.KODABLE


Kodable, çocuklara evde veya okulda eğlenceli oyunlarla kod yazmayı öğretir ve öğretmenlere sınıf için tam bir K-5 kodlama müfredatı verir. Bunun yanında sizlerde eğlenmek amacıyla basit kodlar yazabilirsiniz.

HocShare

5.FACE.CO


Face.co özel avatarlar oluşturmanıza izin verir. Avatar Generator, tüm modern tarayıcılar tarafından desteklenen ve ekran çözünürlüklerine bağlı olmayan SVG'ye (Ölçeklenebilir Vektör Grafiği) dayanmaktadır. Sonuç olarak, ziyaretçileriniz avatarlarını SVG dosyası veya PNG grafik (2 boyut seçeneği) olarak indirebilirler. SVG Avatars yaratıcısının entegrasyonu da oldukça basit. Bu site duyarlı bir arayüze sahiptir ve JPG'ler veya PNG'ler (indirme hariç) gibi normal görüntüler kullanmaz, sadece Retina dahil olmak üzere herhangi bir cihazda bize temiz ve mükemmel bir görünüm veren vektörler kullanır.

face co ile ilgili görsel sonucu

6.KERPOOF


Kerpoof, Disney Interactive Media Group'un bir parçası olan Disney Online Kerpoof Studios tarafından üretilen bir çocuk eğlence ve eğitim web sitesidir. Kullanıcılar çizgi film avatarları oluşturur ve sanal sanat eseri yaparak, paylaşarak ve oy vererek Kerpoof Koins kazanır. Günlük hayatımızda evde işte okulda bizlerde bu siteyikullanıp kendimizi eğlendirebiliriz.

kerpoof-logoarts

7.PIXLR


Hızlı ve profesyonel düzenlemeler için yapay zeka destekli araçlarla bir sonraki seviye, sezgisel fotoğraf düzenlemeyi deneyimleyin. Kolay olacak şekilde tasarlanan Pixlr ile artık görüntüleri daha akıllı ve hızlı bir şekilde düzenleyebilirsiniz.

pixlr ile ilgili görsel sonucu

 

8.PIXTON


Pixton, çizgi roman oluşturmanın en iyi yollarından biridir. Pixton ile karakterler oluşturabilir, karakterlerinizin hikayesini yazabileceğiniz arka planlar oluşturabilir, farklı ekran tasarımlarıyla bir çizgi roman kitabı yaratabilirsiniz.

pixton0

9.izi.TRAVEL


Şehirleri, müzeleri ve hikayelerini dünyayı yepyeni, yenilikçi bir şekilde keşfetmek isteyen gezginlerle buluşturmak amacıyla İsviçreli bir yatırımcı ile güçlerini birleştirdik: küresel, açık ve ücretsiz platform.

izi travel ile ilgili görsel sonucu

10.SKETCHUP


SketchUp, mimarlar, mühendisler, film yapımcıları, oyun geliştiricileri ve 3 boyutlu modelleme gerektiren hemen her alandaki kullanıcılar için tasarlanmış bir 3B Modelleme yazılımıdır. Arayüzü diğer çizim programları kadar karmaşık olmayan, sade bir arayüze sahiptir.

SketchUp

11.MY STORYBOOK


My Storybook aracını kullanarak web platformunda kendi özgün kitaplarınızı oluşabilirsiniz. Kendi şiir, masal veya uzun soluklu kitaplarınızı yazabilir, bunları My Storybook kullanıcıları ile paylaşabilirsiniz. Kitabınıza kendi çekmiş olduğunuz resimleri ekleyebilirsiniz.

teacher_with_pencil-8d9e773ac7001d6eba1c30a600a806702f00642ebdb711fca072ebb402171a32

12.UNITY


Unity, öncelikli olarak bilgisayarlar, konsollar ve mobil cihazlar için video oyunları ve simülasyonları geliştirmek için kullanılan ve Unity Technologies tarafından geliştirilen çapraz platform bir oyun motorudur.

unity-3d

13.PICKMONKEY


PicMonkey çevrimiçi bir fotoğraf düzenleme ve tasarım hizmetidir. Bir web tarayıcısından veya PicMonkey mobil uygulaması aracılığıyla erişilebilir. PicMonkey'in misyonu, günlük reklam öğelerinin görsel iletişim kurmasını sağlamaktır.

unnamed

14.VOKİ


Voki çeşitli karakterle (avatarlar) oluşturmamızı, oluşturduğunuz karakterleri farklı dillerde konuşturmamızı ve hazırladığımız çalışmayı diğer kişilerle paylaşabilmemizi sağlar. Diğer bir değişle VOKİ için bir konuşma avatarı da denilebilir.

voki ile ilgili görsel sonucu

15.WATTPAD


Wattpad yapabilenlerin makaleler, hikâyeler ve şiirler paylaşabileceği ücretsiz bir okuyucu-yazar topluluğudur. Yazarların keşfedilmemiş ve yayımlanmış çalışmalarını içermektedir. Kullanıcılar hikâyeye yorum yaparak ve oy vererek katkıda bulunma hakkına sahiplerdir.

wattpad ile ilgili görsel sonucu

 

Özgün İçerik: Bu içerik Öğrenci Kariyeri yazarlarından Yeşim Dağaynası tarafından oluşturulmuştur.

Yeşim Dağaynası

öğrenci kariyeri yazarı.

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.