Öğrenci Kariyeri Banner

Evde Çalışırken İşinize Yarayacak En İyi 10 Mobil Uygulama

Evde Çalışırken İşinize Yarayacak En İyi 10 Mobil Uygulama

1. İŞ PLANLAMA VE TAKİBİ İÇİN: TRELLO


İşlerin organize edilerek kolayca takibini sağlayan Trello isimli uygulama, yapılacak işleri, tamamlananları ve gelecek dönem hedefleri aynı ekranda göstererek, işlerin rahatlıkla organize edebilmesini sağlıyor.

Bir proje yönetim aracı olarak nitelenen Trello, ister web arayüzünden istenirse de mobil cihazlar üzerinden kolayca kullanılabiliyor.

TRELLO ile ilgili görsel sonucu

2. ÇALIŞANLARIN VAZGEÇİLMEZ İLETİŞİM ARACI: SKYPE


İş dünyasının vazgeçilmez iletişim uygulamaların başında gelen Skype, internet üzerinden iletişim ve telefon görüşmesi yapılmasını sağlayan popüler bir uygulamadır.

Uzun zamandır iş dünyasında sıklıkla tercih edilen bu uygulama; HD görüntülü çağrılardan dil çevirilerine, görüntülü konuşma sırasında ekran paylaşımından dosya aktarımına kadar birçok özelliği kullanıcılara sunuyor.

SKYPE ile ilgili görsel sonucu

3. GOOGLE OLMADAN YAPAMAM DİYENLERE: GOOGLE HANGOUTS


2013 yılında Google tarafından kullanıcılarla buluşturulan Google Hangouts, anında mesajlaşma ve görüntülü görüşme platformu olarak tanınıyor. Google Hangouts, bir grup insanın video konferans ekipmanı kurmasına gerek kalmadan iletişimde olmasını ve toplantı yapmasını kolaylaştırıyor.

GOOGLE HANGOUTS ile ilgili görsel sonucu

4. DEPOLANACAK DOSYA ALANI KALMAMIŞ OLANLAR İÇİN: GOOGLE DRIVE


Google’ın dosya depolamaya ve düzenlemeye yarayan hizmeti Google Drive, dosya ve belgelerin bulut ortamında depolanmasına ve paylaşabilmesine olanak sunuyor. Kolay kullanımı ile dikkat çeken uygulamayı kullanmak için bir Gmail hesabına sahip olmanız gerekiyor.
 

5. İLETİŞİMİ KOPARMAK İSTEMEYENLER İÇİN: WHATSAPP


Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, iletişim denince ilk akla gelen mobil uygulamaların başında geliyor.

İş dünyasında ve bireysel görüşmelerde oldukça yoğun kullanılan uygulama, aynı zamanda web uygulaması sayesinde bilgisayarlardan da kullanılabiliyor.

WHATSAPP web gif ile ilgili görsel sonucu

6. UZAKTAN TOPLANTI VE KONFERANS İÇİN: ZOOM


Zoom, bulut iletişimi kullanarak uzaktan konuşma ve görsel konferans hizmeti sunan popüler bir uygulamadır. Koronavirüs nedeniyle bir anda popüler hale gelen uygulama; uzaktan toplantı, konferans, webinar ve platformlar arası dosya paylaşımı gibi konularda oldukça başarılı.

ZOOM ile ilgili görsel sonucu

7. PLANLARINIZI ORGANİZE ETMENİN YOLU: WUNDERLIST


Wunderlist, planlarınızı organize etmenin en kolay yollarından biridir. Kişisel ve profesyonel iş takip listeleriniz için basit bir arayüzle kolay bir kullanım sunan uygulama, hatırlatma özelliği ile herhangi bir şeyi unutmanızı engelliyor. Ayrıca uygulama sayesinde diğer kullanıcılarla oluşturduğun planı paylaşabiliyor ve ortak hareket edebiliyorsunuz.

WUNDERLIST ile ilgili görsel sonucu

8. BASKIYI EVE TAŞIYIN: CAMSCANNER


CamScanner, basılı kağıtlarınızı hızlıca göndermeniz adına size oldukça kolay bir deneyim sunuyor. Fotoğrafını çektiğiniz belgenin sınırlarını otomatik olarak algılayan uygulama, çektiğiniz fotoğrafları çeşitli formatlara dönüştürerek baskıya uygun hale getiriyor.

Birçok platformla entegre olan CamScanner sayesinde, dökümanınızı istediğiniz kişilerle istediğiniz formatta kolayca paylaşabiliyorsunuz.

CAMSCANNER gif ile ilgili görsel sonucu

9. EKİP RUHUNU EVDE DE YAŞAMAK İSTEYENLERE: SLACK


Slack, bulut tabanlı bir ekip iş birliği uygulamasıdır. Ekip içi paylaşımı rahat bir şekilde yapmanızı sağlayan uygulamada, çeşitli toplantılar yapabilir veya işleri ekibinize atayabilirsiniz.

SLACK gif ile ilgili görsel sonucu

10. ÇALIŞIRKEN SAĞLIKLI KALMAK İSTEYENLERE: SWORKIT

Evden çalışırken sağlığınız için spor yapmanız oldukça önemli. Sworkit, basit arayüzü ve deneyimli eğitmenleri sayesinde evde spor yapmayı oldukça kolaylaştırıyor. İstediğiniz tarzda dersi seçerek kendi programınızı oluşturabileceğiniz uygulama, sizi tanıyarak size özel çalışmalar da belirliyor.

SWORKIT ile ilgili görsel sonucu


Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.